Σε γιατρό στη Γερμανία ο Κατσουράνης
Χωρίς τον Κώστας Κατσουράνη, που γυμνάστηκε ατομικά, άρχισε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Ο Έλληνας μέσος, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην βουβωνική χώρα και θα απουσιάσει και πάλι από την αναμέτρηση με τους «πράσινους».
Μάλιστα, ο διεθνής μέσος, ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την Γερμανία, όπου θα εξεταστεί από ειδικό γιατρό, ώστε να μάθει και ο ίδιος πόσο χρόνο θα χρειαστεί ώστε να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Μαζί με τον «Κατσούρ» στην Γερμανία θα βρεθεί και ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ράλλης.
Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά την προπόνηση του «δικέφαλου», την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πήγαν στη Νέα Μεσημβρία, με όσους αγωνίστηκαν την Τετάρτη να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης με χαλαρό τρέξιμο, μασάζ και υδροθεραπείες.
Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα τεχνικής και τακτικής, με ασκήσεις μεταβίβασης και υποδοχής της μπάλας και διπλό στο μισό γήπεδο. Εκτός από τον Κώστα Κατσουράνη και ο Χέντβιγκες Μαντούρο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και πρόγραμμα θεραπείας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
