Σε γιατρό στη Γερμανία ο Κατσουράνης

Σε γιατρό στη Γερμανία ο Κατσουράνης

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Να αναχωρήσει για την Γερμανία ετοιμάζεται ο Κώστας Κατσουράνης, ώστε να εξεταστεί από ειδικό γιατρό για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην βουβωνική χώρα.

Χωρίς τον Κώστας Κατσουράνη, που γυμνάστηκε ατομικά, άρχισε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Ο Έλληνας μέσος, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στην βουβωνική χώρα και θα απουσιάσει και πάλι από την αναμέτρηση με τους «πράσινους».

Μάλιστα, ο διεθνής μέσος, ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την Γερμανία, όπου θα εξεταστεί από ειδικό γιατρό, ώστε να μάθει και ο ίδιος πόσο χρόνο θα χρειαστεί ώστε να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Μαζί με τον «Κατσούρ» στην Γερμανία θα βρεθεί και ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ράλλης.

Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά την προπόνηση του «δικέφαλου», την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πήγαν στη Νέα Μεσημβρία, με όσους αγωνίστηκαν την Τετάρτη να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης με χαλαρό τρέξιμο, μασάζ και υδροθεραπείες.

Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα τεχνικής και τακτικής, με ασκήσεις μεταβίβασης και υποδοχής της μπάλας και διπλό στο μισό γήπεδο. Εκτός από τον Κώστα Κατσουράνη και ο Χέντβιγκες Μαντούρο, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και πρόγραμμα θεραπείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα