Μουρίνιο: «Το παιχνίδι κρίθηκε από τον... Κουρτουά»

Gazzetta team
Μουρίνιο: «Το παιχνίδι κρίθηκε από τον... Κουρτουά»

bet365

Στη μεγάλη απόκρουση του Τιμπό Κουρτουά όταν το σκορ ήταν 1-1 στάθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τον αποκλεισμό της Τσέλσι, τονίζοντας ότι οι παίκτες του τα έδωσαν όλα.

«Σε μία στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο κρίθηκε η πρόκριση. Την στιγμή που ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο έκανε την απίστευτη απόκρουση στην κεφαλιά του Τζον Τέρι, ενώ μετά ήρθε το πέναλτι που τελείωσε το ματς», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός σχετικά με το που κρίθηκε η αναμέτρηση, λέγοντας παράλληλα ότι:

«Από και πέρα υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο με υψηλό ηθικό, ξέροντας με μισή ώρα να απομένει πως έχουν τον έλεγχο. Για 60 λεπτά είχαμε το ματς, αλλά οι ημιτελικοί είναι σημαντικά ματς που κρίνονται στις λεπτομέρειες και αυτή ήταν σημαντική λεπτομέρεια. Συγχαρητήρια στην Ατλέτικο, καθώς είναι πολύ καλή ομάδα, αυτό που κάνουν στην Ισπανία είναι φανταστικό».

Συνεχίζοντας είπε πως: «Δεν μπορώ να κάνω κακή κριτική στους παίκτες που τα έδωσαν όλα. Είχαμε προβλήματα με τραυματισμούς, τιμωρίες και παίκτες που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχή στο Champions League. Είναι απογοητευτικό να χάνεις, αλλά είμαι περήφανους για αυτούς. Προτιμώ να λέω πως κάναμε ότι ήταν δυνατό, ενώ αν είχαμε σκοράρει (με τον Τέρι) και κάναμε το 2-1 θα είχαμε τον έλεγχο».

Όσο για την επόμενη μέρα: «Η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη από αυτή, αυτός είναι ο στόχος μας, ο στόχος όλων. Οι παίκτες ματς θα είναι καλύτεροι, ελπίζω θα έχουμε δύο ακόμη που θα βελτιώσουν την ομάδα για να πάμε καλύτερα του χρόνου».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα