Νίκη Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Gazzetta team
Νίκη Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών 0-0

bet365

Την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα έχασε η Νίκη Βόλου η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών στο Πανθεσσαλικό. Σημαντικός βαθμός για τους φιλοξενούμενους.

Δεν εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες των αντιπάλων της η Νίκη Βόλου, με την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη να μην μπορεί να κερδίσει μέσα στο Πανθεσσαλικό τον Ηρακλή Ψαχνών. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, με τους γηπεδούχους να μένουν πρώτοι αλλά να μην ξεφεύγουν και άλλο και τους φιλοξενούμενους να παραμένουν έναν βαθμό πίσω από την κορυφή συνεχίζοντας την εξαιρετική τους πορεία στα πλέι οφ.

Μια ισοπαλία που ήρθε χωρίς καθόλου καλό θέαμα, μιας και έλειψαν οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με το τέλος του αγώνα να βρίσκει ευχαριστημένους τους παίκτες του Θωμά Γράψα, καθώς σε μια τόσο δύσκολη έδρα κατάφεραν να πάρουν βαθμό και να μείνουν κοντά στην κορυφή.

Νίκη Βόλου (Α. Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Πινιέιρο, Σουλίδης, Μανουσάκης, Ρονκάτο (59' Ισαάκ), Ανιέτε, Τζιώρας.

Ηρακλής Ψαχνών (Θ. Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Τζανής, Γκεμίσης, Τσιμόντζι, Καλαϊτζίδης (61' Μπουμάλ), Ντελέκος, Ντινιωτάκης (33' Τσούτσης), Σταμάτης.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Φωστήρας – ΑΟ Χανίων 2-1

Αιγινιακός – Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Νίκη Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Ηρακλής - Κέρκυρα 1-1

Η βαθμολογία (σε 6 αγώνες)

Νίκη Βόλου 13 (7 - 5)

Ηρακλής Ψαχνών 12 (6 - 3)

Κέρκυρα 12 {5 - 5)

Ολυμπιακός Βόλου 11 (3 - 5)

Αιγινιακός 9 (5 - 5)

Φωστήρας 8 (4 - 4)

ΑΟ Χανιά 7 (7 - 7)

Ηρακλής 6 (4- 7)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα