Στο νοσοκομείο ο Λαγός

Νίκος Αθανασίου
Στο νοσοκομείο ο Λαγός

bet365

Απώλεια μνήμης είχε για λίγη ώρα ο Τάσος Λαγός μετά τη σύγκρουση με τον Λαζαρίδη, η οποία μάλιστα τον έστειλε και στο νοσοκομείο!

Ράμματα τοποθετήθηκαν στον Τάσο Λαγό, ο οποίος συγκρούστηκε με τον Λαζαρίδη σε μία μονομαχία στον αγώνα με τον Ατρόμητο... Ο νεαρός αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού, πήγε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, καθώς είχε και απώλεια μνήμης για λίγα λεπτά. Χαρακτηριστική είναι άλλωστε η στιγμή που ο διεθνής μέσος με τις Ελπίδες, ήθελε να συνεχίσει και τον Γιάννη Αναστασίου να του φωνάζει «Κάτσε κάτω ρε!», κάτι που ακούστηκε σε όλο το γήπεδο!

Σε ότι αφορά τους Αμπεΐντ και Ατζαγκούν, οι τραυματισμοί τους δεν είναι ανησυχητικοί, με τον πρώτο να έχει μια μελανιά στα πλευρά και τον δεύτερο ένα χτύπημα στο δάχτυλο του δεξιού ποδιού...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα