Συμβόλαιο, Ευρώπη και... Ολυμπιακός!

Συμβόλαιο, Ευρώπη και... Ολυμπιακός!

Συμβόλαιο, Ευρώπη και... Ολυμπιακός!

bet365

Ο Αλαν Πουλίδο θέλει Ολυμπιακό και όπως τόνισε ο ίδιος είναι έτοιμος να παίξει στην Ευρώπη. Τι είπε για το συμβόλαιό του...

Επίσημη κρούση για τον Αλαν Πουλίδο από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ακόμα, ωστόσο, ο διεθνής Μεξικάνος γνωρίζει το ενδιαφέρον και εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει στην Ελλάδα. Το... μυστήριο με το συμβόλαιό του λύθηκε, με τον ίδιο να τονίζει πως λήγει το καλοκαίρι, παρά το γεγονός πως δεν έχει... αντίγραφο «Δεν έχω κόπια του συμβολαίου μου, αλλά είμαι σίγουρος ότι υπέγραψα για δύο χρόνια. Οπότε το συμβόλαιό μου λήγει τώρα τον Ιούνιο».

Η Τίγκρες θέλει να τον κρατήσει, έχει αρχίσει επαφές, αλλά όπως σας ενήερωσε το gazzetta.gr ο Ολυμπιακός του προσφέρει περισσότερα κίνητρα. Ο Πουλίδο πάντως εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει στην Ευρώπη «Είναι πολλά τα θέματα, όχι μόνο το οικονομικό, όπως το όνειρό μου να παίξω στην Ευρώπη. Θα ήθελε να μείνω, επειδή ο κόσμος είναι πολύ καλός και η ομάδα δυνατή, αλλά είναι θέμα διαπργματεύσεων. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ τον εαυτό μου σε άλλη ομάδα, αλλά ξέρουμε ότι στη ζωή και στο ποδοσφαίρο δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα