Θετική παράδοση ο Σιμεόνε με Τσέλσι

Θετική παράδοση ο Σιμεόνε με Τσέλσι

bet365

Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης θα βρεθεί απόψε για πρώτη φορά στο Στάμφορντ Μπριτζ ως προπονητής και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τι έκανε ως παίκτης στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι.

Ως προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης (και όχι μόνο) ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έχει νικήσει ποτέ την Τσέλσι στο Λονδίνο, γιατί πολύ απλά δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ τους «μπλε» στην έδρα τους. Εκτός από τη λευκή ισοπαλία στον πρώτο ημιτελικό, ο «Τσόλο» είχε βγει νικητής στον τελικό του ευρωπαϊκού σούπερ καπ το καλοκαίρι του 2012, με το εντυπωσιακό 4-1. Με το παιχνίδι εκείνο να διεξάγεται στο Λουί Ντε του Μονακό.

Τι είχε κάνει όμως ο Σιμεόνε ως ποδοσφαιριστής απέναντι στους Λονδρέζους; Παρά την τεράστια καριέρα του στην Ευρώπη, με ομάδες όπως η Σεβίλλη, η Ίντερ, η Λάτσιο και η Ατλέτικο Μαδρίτης, ο αργεντινός αναμετρήθηκε με την Τσέλσι μόλις δύο φορές.

Τη σεζόν 1999-2000, η Τσέλσι και η (τότε ομάδα του Σιμεόνε) Λάτσιο διασταύρωσαν τα ξίφη τους στον τέταρτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Χρονικά, το πρώτο παιχνίδι διεξήχθη στην έδρα της ομάδας του «Τσόλο», με το αποτέλεσμα στο Ολίμπικο να είναι 0-0. Όπως και στον πρώτο ημιτελικό φέτος ανάμεσα σε Ατλέτικο και Τσέλσι, πάλι στην έδρα της ομάδας του Σιμεόνε.

Στο δεύτερο γύρο του ομίλου, η Λάτσιο έφυγε νικήτρια από το Στάμφορντ Μπριτζ με σκορ 1-2. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και μάλιστα από τα πόδια του ξεκίνησε το πρώτο τέρμα των λατσιάλι, που πέτυχε ο Σιμόνε Ινζάγκι (το δεύτερο ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς και της Τσέλσι ο Πογιέτ).

Όλο αυτό το παιχνίδι αριθμών δεν παίζει κανένα ρόλο, όμως φαντάζεστε η σύμπτωση να επαναληφθεί; Η απάντηση το βράδυ.ιμε

Δείτε πως η Λάτσιο του Σιμεόνε είχε νικήσει την Τσέλσι με 1-2 στις 22/3/2000.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα