«Άδειασε» Μουρίνιο ο Ρονάλντο!

Gazzetta team
«Άδειασε» Μουρίνιο ο Ρονάλντο!

bet365

Όλα άλλαξαν με τον Αντσελότι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ρονάλντο, «χρεώνοντας» έμμεσα τον Μουρίνιο για τους τρεις χαμένους ημιτελικούς.

Τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του, αποθέωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος από χτες βρίσκεται στα... ουράνια, αφού επιστρέφει σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ παράλληλα έσπασε το απόλυτο ρεκόρ του Μέσι στην διοργάνωση! Έτσι, ο Πορτογάλος τόνισε πως: «Επιτέλους φτάνουμε σε τελικό! Δεν ήταν εύκολο, όμως το γρήγορο τέρμα μας... έλυσε τα χέρια.

Ήξερα πως απείχα ένα γκολ από το ρεκόρ και η αλήθεια είναι πως το έψαχνα. Όλη η ομάδα μου με βοήθησε πολύ, ειδικά ο Μπέιλ με την τρομερή πάσα του! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα, αλλά αυτό που θέλω πάνω από όλα, είναι να κατακτήσω την διοργάνωση.

Βέβαια, ο Πορτογάλος δεν παρέλειψε να αφήσει και μερικά υπονοούμενα για τον Μουρίνιο, αφού όπως είπε: «Αξίζαμε να πάμε σε έναν τελικό. Φτάσαμε 3 φορές στα ημιτελικά, αλλά δεν περάσαμε. Πατάμε στην γη, είμαστε προσγειωμένοι. Ο Αντσελότι τα έχει αλλάξει όλα φέτος, ειδικά την νοοτροπία. Παλεύουμε για την νίκη σε κάθε ματς, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος. πάμε για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Ενδιαφέρον θα έχει, πάντως, αν η Ρεάλ βρει απέναντί της την Τσέλσι του Μουρίνιο, σε μία μάχη πολύ ιδιαίτερη, για τον «Special One», για την Ρεάλ αλλά και για πολλούς από τους αστέρες της Βασίλισσας!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα