Όλα για το σεντόνι στο Περιστέρι

Μάκης Σταθάτος
Όλα για το σεντόνι στο Περιστέρι

bet365

Στη μάχη των πλέι οφ μπαίνουν στις 17:00 (NS2) Ατρόμητος και Παναθηναϊκός στο Περιστέρι, έχοντας στο μυαλό τους την πρώτη θέση που οδηγεί στο Champions League.

Ο Ατρόμητος επιστρέφει μετά από ένα μήνα μπροστά στο κοινό του καθώς τελευταίο ματς που είχε δώσει στο Περιστέρι ήταν εκείνο στις 29 Μαρτίου και πάλι απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 32η αγωνιστική που είχε λήξει χωρίς τέρματα.

Ο Γιώργος Παράσχος θέλει να διατηρήσει το φετινό απόρθητο της έδρας και θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Τσέναμο, με την τετράδα της άμυνας του να αποτελείται από τους Ταυλαρίδη, Λαζαρίδη, Νάστο (δεξιά), Γιαννούλη (αριστερά).

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Γκαρσία και Δημούτσος, με τους Μπρίτο και Ούμπιδες στα δύο άκρα και τον Καραμάνο λίγο πιο πίσω από τον Παπαδόπουλο. Την αποστολή των Περιστεριωτών συμπληρώνουν οι Σηφάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Μπάλλας, Κιβρακίδης, Φωτάκης, Φάμπιο. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Θεολόγου και ο Φυτανίδης που ταλαιπωρείται από ίωση.

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την ψυχολογία στα ύψη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και θα επιδιώξει να υποχρεώσει τον Ατρόμητο στην πρώτη του ήττα μέσα στο Περιστέρι.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα επιλέξει το κλασικό 4-4-2 με ρόμβο. Στην εστία των «πρασίνων» επιστρέφει ο Καπίνο με την τετράδα της άμυνάς του να συνθέτουν οι Κουτρομπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος (δεξιά) και Νάνο (αριστερά).

Στη μεσαία γραμμή θα δούμε τους Μέντες, Ζέκα, Λαγό και Αμπέιντ σε σχήμα ρόμβου και στην επίθεση τους Κλωναρίδη, Μπεργκ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Ατζαγκούν, Δώνης, Καρέλης, Πράνιτς, Πέτριτς. Εκτός έμειναν οι Μπαϊράμι και Ντίνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα