Η αποστολή για Ατρόμητο

Η αποστολή για Ατρόμητο

Νίκος Αθανασίου
Η αποστολή για Ατρόμητο

bet365

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του την κατάκτηση του Κυπέλλου και καλείται να ξεκινήσει με το δεξί το μίνι πρωτάθλημα κόντρα στον Ατρόμητο. Φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα, εκτός αποστολής Ρισβάνης, Ντίνας.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί, πλέον, ιστορία για τον Παναθηναϊκό! Η σεζόν δεν τελείωσε με το 4-1 επί του ΠΑΟΚ και την επιστροφή στους τίτλους, καθώς υπάρχει ο μεγάλος στόχος της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της πρώτης θέσης στα πλέι-οφ. Το «τριφύλλι» καλείται να δείξει την ίδια εικόνα. Αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο εκτός έδρας. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το απόγευμα της Τρίτης στο Κορωπί, ενώ ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να φρεσκάρει κάπως την ενδεκάδα του Κυπέλλου.

Οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, έπαιξαν δίτερμα και ολοκλήρωσαν με τελειώματα. Την 20μελή αποστολή αποτελούν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν και Πέτριτς. Εκτός έμειναν οι Ντίνας, Ρισβάνης και Μπαϊράμι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα