Τελειώνει ο Ζανέτι

Τελειώνει ο Ζανέτι

Τελειώνει ο Ζανέτι

bet365

Το τέλος της καριέρας του Χαβιέ Ζανέτι πλησιάζει, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του Ερικ Τοχίρ.

Πριν μήνες είχε γίνει θέμα το αν ο αρχηγός της Ιντερ θα συνεχίσει την καριέρα του για ακόμη ένα χρόνο ή αν θα κρεμάσει τα παπούτσια του. Το δεύτερο ενδεχόμενο κερδίζει συνεχώς πόντους πλέον, με τον Τοχίρ να αποκαλύπτει ότι υπάρχει ήδη συμφωνία για το πόστο που θα πάρει ο Αργεντίνος στους Νερατζούρι.

«Θα συναντηθώ με τον Χαβιέ, όπως έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές για να καταλάβω πώς βλέπει και αυτός τα πράγματα. Η απόφαση, πάντως, έχει παρθεί: Θα αποτελέσει μέλος της Ιντερ. Προς το παρόν, πάντως, συμφωνούμε ότι είναι αναγκαίο η ομάδα να εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη».

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της Ιντερ επανέλαβε ότι πρώτος στόχος είναι η αύξηση των εσόδων και μετά τα έξοδα για μεταγραφές, για να σχολιάσει στη συνέχεια και τις φήμες των τελευταίων ημερών για ενδιαφέρον για τον Μάρεκ Χάμσικ: «Μου αρέσει ως παίκτης, όπως μου αρέσουν και όλοι όσοι ακούγονται για την Ιντερ. Τα ονόματα, όμως, δεν τα λέω εγώ. Τα γράφουν οι δημοσιογράφοι. Εγώ μιλάω μόνο όταν υπάρχει υπογραφή, όπως έγινε με τον Βίντιτς».

 

SERIE A Τελευταία Νέα