Τουρκική ρελάνς για Χολέμπας και... σίγουροι

Τουρκική ρελάνς για Χολέμπας και... σίγουροι

Δημήτρης Τομαράς
Τουρκική ρελάνς για Χολέμπας και... σίγουροι

bet365

Η Μπεσίκτας σύμφωνα με πληροφορίες από Τουρκία επανέρχεται για Χολέμπας, την ώρα που οι Διαμαντάκος, Κολοβός και Μπουχαλάκης είναι οι... σίγουροι για το ρόστερ από τους δανεικούς.

Βάσει νεότερων διαρροών από την γειτονική μας χώρα o διεθνής μπακ παραμένει στο στόχαστρο της ομάδας Μπεσίκτας. O Χοσέ Χολέμπας έχει απασχολήσει ξανά τον συγκεκριμένο σύλλογο (του οποίου είχαν απορριφθεί προσφορές τουλάχιστον δύο φορές) που φαίνεται να έχει την πρόθεση να κάνει κρούση για την απόκτησή του. Ο Μίτσελ από μέρους του εφόσον έρθει μία πρόταση που να καλύπτει τον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να σταθεί... εμπόδιο ειδικά για την περίπτωση αυτή. Κατά τα άλλα από τους δανεικούς οι Δημήτρης Διαμαντάκος, Δημήτρης ​Κολοβός και Ανδρέας Μπουχαλάκης έχουν μία σίγουρη θέση για την προετοιμασία και όπως όλα δείχνουν για το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Όσο για τους υπόλοιπους δανεικούς δεν αναμένεται να είναι πολλοί εκείνοι που θα πάρουν ευκαιρίες. Αντίθετα ο αριθμός τους θα είναι εξαιρετικά μικρός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα