Tιτανομαχία Μπάγερν - Ρεάλ για τον τελικό!

Θοδωρής Βασίλης
Tιτανομαχία Μπάγερν - Ρεάλ για τον τελικό!

bet365

Ο πρώτος φιναλίστ του τελικού βγαίνει στο Μόναχο το βράδυ της Τρίης με την Μπάγερν Μονάχου να περιμένει την Ρεάλ Μαδρίτης με στόχο να ανατρέψει το 1-0 και να πάρει το εισιτήριο για την Λισαβόνα.

Οι Βαυαροί επανήλθαν στις επιτυχίες κερδίζοντας την Βέρντερ Βρέμης me 5-2, σε ένα ματς που το μυαλό της Μπάγερν ήταν περισσότερο στον επαναληπτικό με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γκουαρντιόλα ο οποίος δείχνει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον θάνατο του φίλου του Τίτο Βιλανόβα, πονοκεφαλιάζει για να βρει τρόπο να διασπάσει την άμυνα της Ρεάλ, κάτι που δεν έκανε στο πρώτο ματς στην Μαδρίτη όπου είχε την κατοχή αλλά όχι τις ευκαιρίες. Στα αγωνιστικά ο Καταλανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Τιάγκο, Σακίρι και Μπαντστούμπερ.

Η Ρεάλ από την πλευρά της ταξίδεψε στο Μόναχο γνωρίζοντας ότι κρατάει την τύχη στα χέρια της. Στον πρώτο αγώνα με τέλεια στρατηγική από τον Κάρλο Αντσελότι έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της και αν ήταν λίγο πιο προσεκτική θα μπορούσε να είχε πάρει καλύτερο σκορ από το 1-0. Για το πρωτάθλημα δεν είχαν κανένα πρόβλημα να συντρίψουν με 4-0 την Οσασούνα και παραμένουν στο κυνήγι της Ατλέτικο Μαδρίτης. Το ευχάριστο για τον Κάρλο Αντσελότι είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με εξαίρεση τους μακροχρόνιους Κεντίρα, Αρμπελόα και Χεσε.

Ρεάλ και Μπάγερν έχουν βαρεθεί να τα λένε αφού έχουν συναντηθεί 21 φορές κατά το παρελθόν με την Μπάγερν να μετράει έντεκα νίκες έναντι τριών της Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί πέντε φορές στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τους Βαυαρούς απόλυτους κυρίαρχους να μετράνε τέσσερις προκρίσεις οι Βαυαροί έναντι μόλις μία της Ρεάλ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα