Αρέσει ο Λάζοβιτς στην ΑΕΚ

Αρέσει ο Λάζοβιτς στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Αρέσει ο Λάζοβιτς στην ΑΕΚ

bet365

Ο Ντάνκο Λάζοβιτς αρέσει όλο και περισσότερο στην ΑΕΚ. Ο 31χρονος επιθετικός πέρασε από το μικροσκόπιο του Νίκου Λυμπερόπουλου κι έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση κι έτοιμος να ηγηθεί της Ένωσης.

Ο άλλοτε άσος της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Παρτιζάν και για την επόμενη σεζόν. Η σερβικη ομάδα δεν θα έλεγε όχι σε μία πιθανή πρόταση που θα έφτανε κοντά στις 150.000 με το κασέ του Λάζοβιτς να φτάνει τις 400.000 περίπου.

Το θέμα είναι να πειστεί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να μετακομίσει στην ΑΕΚ αφού η ομάδα θα αγωνίζεται στην Football League και για τα δεδομένα της κατηγορίας μία πιθανή απόκτηση του Λάζοβιτς θα αποτελέσει τεράστια μεταγραφή, αλλά ούτως ή άλλως για να έρθει ένα τέτοιο όνομα θα χρειαστεί υπέρβαση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα