Oμαδάρα και στα αποδυτήρια!

Oμαδάρα και στα αποδυτήρια!

Νίκος Αθανασίου
Oμαδάρα και στα αποδυτήρια!

bet365

Ποδοσφαιριστές και Νταμπίζας τα είπαν στο Κορωπί και το ποδοσφαιρικό τμήμα θα μοιραστεί 200.000 για το Κύπελλο και το «διπλό» στο Φάληρο! Αξιέπαινη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών.

Μετά το 3-0 μέσα στο Φάληρο, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έβαλαν πάνω απ' όλα την ομάδα και συμφώνησαν να πάρουν έξτρα πριμ μόνο αν κατακτήσουν και το Κύπελλο Ελλάδος που θα έφερνε στα ταμεία ένα σημαντικό ποσό. Άπαντες γνωρίζουν τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, δεν ήθελαν να επιβαρύνουν την κατάσταση αλλά με την κατάκτηση του Κυπέλλου όλα τα χρήματα από την ΕΠΟ θα πάνε στην... τσέπη τους! Το αξίζουν.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, λοιπόν, ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας, τα είπε με τους ποδοσφαιριστές στο Κορωπί. Από κοινού αποφάσισαν να μοιραστεί το ποσό των 200,000 ευρώ για την διπλή επιτυχία. Ένα ποσό που θα το διαχειριστούν αποκλειστικά οι ποδοσφαιριστές που ξεκαθάρισαν ότι χρήματα θα λάβει όλο το επιτελείο του ποδοσφαιρικού τμήματος. Από το ιατρικό τιμ μέχρι και τους φροντιστές της ομάδας. Όλοι εξάλλου έχουν μερίδιο στην επιτυχία, είτε βρίσκονται μπροστά είτε πίσω από τις... κάμερες! Για ακόμη μία φορά, οι παίκτες του Παναθηναϊκού απέδειξαν πως καταλαβαίνουν πλήρως την κατάσταση, έχοντας λογικές και όχι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις.

Η έκθεση του Αναστασίου

Από κει και πέρα, στα χέρια του Νίκου Νταμπίζα βρίσκεται η έκθεση του Γιάννη Αναστασίου και των συνεργάτων του για το έμψυχο υλικό του συλλόγου. Ο τεχνικός διευθυντής θα το εξετάσει και στο τέλος της σεζόν θα αποφασιστεί ο τρόπος που θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση και τον δανεισμό ίσως κάποιων νεαρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα