«Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ όπου και να αγωνίζεται»

«Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ όπου και να αγωνίζεται»

Gazzetta team
«Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ όπου και να αγωνίζεται»

bet365

Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε το ιστορικό βιβλίο «90 χρόνια: Η ιστορία της ΑΕΚ». Το μήνυμα του Δημήτρη Μελισσανίδη στο βιβλίο, όλη η ζωντανή ιστορία του συλλόγου στην εκδήλωση.

Στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, έδωσε το παρών όλη η ιστορία της ΑΕΚ, καθώς και άνθρωποι από τον πολιτικό χώρο. Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν ο Δημήτρης Μελισσανίδης όπως και όλη η διοικούσα επιτροπή της ΑΕΚ.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από το βιβλίο της ΑΕΚ για τα 90 χρόνια της ιστορίας της. «Η ΑΕΚ θα είναι ΑΕΚ σε οποία κατηγορία και αν αγωνίζεται. Θα μας κάνει περήφανους θα μας όμορφαινει τη ζωή και στα εύκολα και στα δύσκολα», είναι το μήνυμα του Τίγρη.

Όλοι εκεί

Στην πρώτη σειρά και οι Μίμης Παπαϊωάννου, Θωμάς Μαύρος, Τραϊανός Δέλλας, Βαγγέλης Βλάχος, Τόνι Σαβέφσκι αλλά και ο Τιμούρ Κετσπάγια που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ. Εκεί και το τμήμα μπάσκετ με την χρυσή ομάδα του 1968 να τιμά την εκδήλωση με του Τρόντζο, Λαρεντζάκη, Βασιλειάδη και Ζούπα, αλλά και ο Νίκος Χατζής. Έντονη ήταν και η παρουσία του πολιτικού κόσμου, αφού στην εκδήλωση είναι ο υπουργός πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, όπως και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης και Γιώργος Πάντζας γνωστοί για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά τους, αλλά και οι πρώην πρόεδροι της ΑΕΚ: οι κ.κ. Κώστας Γενεράκης, Γιάννης Καρράς, Στράτος Γιδόπουλος, όπως και η διοίκηση της Ερασιτεχνικής (Κοτσάτος, Αλεξίου).

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα