Φαβορί η Σίτι, το σηκώνει η Ατλέτικο

Gazzetta team
Φαβορί η Σίτι, το σηκώνει η Ατλέτικο

bet365

Η ήττα της Λίβερπουλ έκανε ξανά πρώτο φαβορί την Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία, την ώρα που η Ατλέτικο στην Ισπανία αγκαλιάζει τον τίτλο. Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν στα δύο κορυφαία πρωταθλήματα.

Πρέμιερ Λιγκ

Η Λίβερπουλ το μόνο που χρειαζόταν ήταν να κάνει το 3 στα 3 και θα έβαζε τέλος στην ανομβρία 24 ετών. Ο Ζοσέ Μουρίνιο όμως είχε άλλη άποψη και πέρασε από το «Άνφιλντ με 2-0 ανοίγοντας τον δρόμο για τον τίτλο στην Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» δεν είπαν όχι στο δώρο του Πορτογάλου πέρασαν από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας και πλέον έγιναν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, αφού αν πάρουν και τα τρία ματς που έχουν να δώσουν τότε επιστρέφουν στην κορυφή αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων από την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Λίβερπουλ 80 (96-46 +50)
2. Τσέλσι 79 (69-26 +43)
3. Μάντσεστερ Σίτι 77 (93-35 +58)

Αγωνιστικές που απομένουν

Λίβερπουλ
Κρίσταλ Πάλας-Λίβερπουλ
Λίβερπουλ-Νιούκαστλ

Τσέλσι
Τσέλσι-Νόριτς
Κάρντιφ-Τσέλσι

Μάντσεστερ Σίτι
Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι
Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα
Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χαμ

Πριμέρα Ντιβιζιόν

Η Ατλέτικο πέρασε και από το Μεστάγια και δείχνει έτοιμη να ολοκληρώσει το θαύμα και να πάρει τον τίτλο στην Ισπανία. Οι «ροχιμπλάνκος» κρατάνε την τύχη στα χέρια τους και μπορούν να πάνε να πανηγυρίσουν τον τίτλο μέσα στο «Καμπ Νου». Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε γνωρίζει καλά ότι αν πάρει τα δύο επόμενα ματς με Λεβάντε και Μάλαγα τότε κλειδώνει το πρωτάθλημα, αφού η Μπαρτσελόνα δεν θα μπορεί να την ξπεράσει, ενώ η Ρεάλ που έχει ένα ματς λιγότερο θέλει δύο γκέλες της Ατλέτικο γιατί ακόμα και στην ισοβαθμία οι «ροχιμπλάνκος» έχουν το πάνω χέρι.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ατλέτικο Μαδρίτης 88 (35)
2. Μπαρτσελόνα 84 (35)
3. Ρεάλ Μαδρίτης 82 (34)

Αγωνιστικές που απομένουν

Ατλέτικο Μαδρίτης
Λεβάντε-Ατλέτικο Μαδρίτης
Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάλαγα
Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης

Μπαρτσελόνα
Μπαρτσελόνα-Χετάφε
Έλτσε-Μπαρτσελόνα
Μαπρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης
Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια
Βαγιαδολίδ-Ρεάλ Μαδρίτης
Ρεάλ Μαδρίτης-Εσπανιόλ

 

Τελευταία Νέα