Γρανάδα – Ράγιο Βαγιεκάνο 0-3

Γιώργος Καραμάνος
Γρανάδα – Ράγιο Βαγιεκάνο 0-3

bet365

Η Βαγιεκάνο πέρασε σα σίφουνας (3-0) από τη Γρανάδα και σφράγισε την παραμονή με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της (13) στην 35η αγωνιστική.

Το τελικό σπριντ της Βαγιεκάνο στην Primera είναι καταπληκτικό. Με επτά νίκες στις 10 τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της και εάν είχε λιγο ακόμα, θα μπορούσε να κυνηγήσει ακόμα και την Ευρώπη. Μπροστάρης σε αυτή την κούρσα ο Λαριβέι. Ο Αργεντινός επιθετικός είχε σημειώσει μόλις δύο γκολ στον Α' γύρο, για να προσθέσει 10 στον Β'. Το τελευταίο θύμα του η Γρανάδα, με τη Ράγιο να περνάει από το «Νουέβο Λος Κάρμενες» με το εμφατικό 3-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν καλύτερα και είχαν και οριζόντιο δοκάρι με τον Μπραΐμι (48'). Το 0-1 όμως ήρθε λίγο αργότερα (54') με τον Σαούλ να σημαδεύει τη γωνία. Ο Ορέστης Καρνέζης πραγματικά τεντώθηκε, αλλά ήταν αδύνατο να φτάσει τη μπάλα. Στο 59' ήταν η σειρά του Λαριβέι, με τον Σέμπα Φερνάντεθ (86') να σφραγίζει τη μεγάλη νίκη των Μαδριλένων. Ηταν το 13ο φετινό «τρίποντο» τους, νούμερο που δεν έχουν επαναλάβει ποτέ στη μεγάλη κατηγορία στην 35η αγωνιστική.

Στο 73' ο Καρνέζης έκανε μία εκπληκτική επέμβαση στην προσπάθεια του Λαριβέι, αλλά η ήττα έχει αφήσει τη Γρανάδα στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και με το άγχος του υποβιβασμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα