Δίδαξαν ήθος!

Δίδαξαν ήθος!

Δίδαξαν ήθος!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον Αναστασίου και τον Γεωργιάδη που δίδαξαν ποδοσφαιρικό πολιτισμό ενόψει του τελικού.

Λίγες ώρες έμειναν για τον τελικό και νομίζω πως, ότι προετοιμασία ήταν να γίνει και για τις δύο ομάδες έγινε. Στην τελευταία συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό οι δύο προπονητές δίδαξαν ήθος.Ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στην βελτίωση, που έχει ο ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Γεωργιάδη στον πάγκο του, ενώ λίγο αργότερα ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον φετινό Παναθηναϊκό και στάθηκε ιδιαίτερα στην δουλειά του Νίκου Νταμπίζα.

Επίσης ο Αναστασίου δεν είπε κουβέντα για την διαιτησία , ενώ ο Γεωργιάδης μετά από σχετική ερώτηση είπε, ότι δεν ανησυχεί για την διαιτησία και πιστεύει ότι το ίδιο ισχύει και για τον Αναστασίου. Λογικό μου φαίνεται. Αντίπαλος δεν είναι η ομάδα που πέρυσι πήρε το κύπελλο με τον διαιτητή να λέει παίζεται όταν αμυντικός της απέκρουσε σαν τερματοφύλακας…

Εύχομαι πραγματικά το κλίμα που είδα στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς να το δω και μετά το παιχνίδι και με τον Κάκο να μην ασχοληθεί κανένας. Οσον αφορά το παιχνίδι η τελευταία μου εντύπωση είναι ότι οι πιθανότητες είναι 50-50. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να λειτουργεί καλύτερα σαν ομάδα, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερη εμπειρία. Δίψα έχουν και οι δύο.

Ο ΠΑΟΚ έχει να πάρει τίτλο από το 2003, αλλά και ο Παναθηναϊκός έχει την δίψα των νέων παικτών, που θέλουν να τελειώσουν μία χρονιά με ωραίο τρόπο, όταν στην αρχή αυτής της χρονιάς σχεδόν κανείς δεν πίστευε σε αυτή την ομάδα. Ο Αναστασίου είπε ότι αυτή η ομάδα τους διέψευσε όλους με την πορεία της μέχρι τώρα τη φετινή περίοδο. Μακάρι να συνεχίσει τις διαψεύσεις η ομάδα και να κατακτήσει την κούπα.

Ακόμα και αν δεν το καταφέρει, όμως, θέλω να πω ότι δεν πρέπει να υπάρξει απογοήτευση. Στενοχώρια ναι , απογοήτευση όχι , η προσπάθεια συνεχίζεται και η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί και να ανέβει επίπεδο τη νέα περίοδο. Και ακολουθούν τα play off, όπου ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ.

ΥΓ: Αυτό που έχει κάνει η ΕΠΟ με τις προσκλήσεις στις δύο ομάδες δεν έχει προηγούμενο…..Ας ελπίσουμε οι προσκλήσεις και τα 4000 εισιτήρια, που έχει η ΕΠΟ στα χέρια της να πάνε σε νορμάλ ανθρώπους και να μην έχουμε τίποτα περίεργα….

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.