«Βόμβα» Ροζίτσκι θέλει ο Ολυμπιακός!

«Βόμβα» Ροζίτσκι θέλει ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
«Βόμβα» Ροζίτσκι θέλει ο Ολυμπιακός!

bet365

Το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Τόμας Ροζίτσκι θα προσπαθήσει να κάνει ο Ολυμπιακός, με τον Τσέχο να βρίσκεται στους βασικούς στόχους για το καλοκαίρι.

Ο 33χρονος άσος της Άρσεναλ φαίνεται ότι θα απασχολήσει έντονα και αυτό το καλοκαίρι τους πρωταθλητές, έστω κι αν έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τους Λονδρέζους. Η υπόθεσή του βέβαια κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, αλλά εφόσον η αγγλική ομάδα δεν καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε είναι πολύ πιθανή η αποχώρησή του και ο Ολυμπιακός τον έχει στις πρώτες θέσεις της λίστας του όπως αναφέρει το «Goal».

Ο Ροζίτσκι έχει μία γεμάτη σεζόν με τους «κανονιέρηδες», μετρώντας 24 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ κι επτά στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ θα πρέπει να επισημανθούν οι πολύ καλές σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στους Πειραιώτες και την Άρσεναλ, κάτι άλλωστε που φάνηκε και πέρυσι με την παραχώρηση του Τζόελ Κάμπελ, παρ' ό,τι αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι ήθελαν τον Κοσταρικανό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα