Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή!

Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή!

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη μοναδική στήριξη του κόσμου φέτος στον Παναθηναϊκό και τη δίψα του να βρεθεί κοντά στην ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου.

Τα εισιτήρια, που έχει στην διάθεσή του ο Παναθηναϊκός για τον τελικό εξαφανίζονται και η αλήθεια είναι, ότι αυτή την λαχτάρα του κόσμου της ομάδας να βρεθεί στο πλευρό της σε ένα παιχνίδι έχω να την νιώσω χρόνια. Από το 2010, που η ομάδα πήρε το ντάμπλ. Αυτές είναι οι στιγμές, που καταλαβαίνουμε όλοι μας ότι ο Παναθηναϊκός επιστρέφει.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι απαιτητικός και καλά κάνει, διότι το μέγεθος της ομάδας και της φανέλας είναι τεράστιο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, όμως, παράλληλα αναγνωρίζει αυτό που έγινε φέτος. Μία ομάδα, που ξεκίνησε την προετοιμασία με κάτι πιτσιρίκια, που έφαγε τρία γκολ από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την δεύτερη αγωνιστική-και τότε οι περισσότεροι ανησυχούσαν και προέβλεπαν μαύρη χρονιά- και έφθασε τελικά στον τελικό κυπέλλου, αλλά να κάνει και έναν δεύτερο γύρο με πολύ σημαντικές νίκες και πιο σημαντική το 0-3 μέσα στο Kαραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού.

Αυτή η ομάδα έκανε λοιπόν, την πιο άνετη νίκη του Παναθηναϊκού σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια. Και στάθηκε σαν Παναθηναϊκός στα σημαντικά παιχνίδια. Έδειξε ότι ωριμάζει γρήγορα, ότι έχει πλάνο, ότι βελτιώνεται, ότι εξελίσσεται, ότι επιστρέφει ξεκινώντας από το μηδέν! Ε λοιπόν, το ευχαριστώ σε αυτή την ομάδα είναι η τρέλα του κόσμου να βρει ένα εισιτήριο για τον τελικό. Φυσικά ο κόσμος φέτος έπαιξε μεγάλο ρόλο, στο να μην μείνει η προσπάθεια στην μέση. Στην διάρκεια της χρονιάς και μετά από άσχημα αποτελέσματα, όσοι ερχόντουσαν στην Λεωφόρο, χειροκροτούσαν, στήριζαν. Και οι παίκτες αυτό το ανταποδίδουν με την παρουσία τους στον δεύτερο γύρο και την διεκδίκηση του κυπέλλου στον τελικό. Φυσικά όλοι θέλουν να πανηγυρίσουν το Σάββατο την κατάκτηση του κυπέλλου αλλά και αυτό να μην γίνει (σε ένα ματς όλα μπορούν να συμβούν) αρκεί όσοι παίξουν το Σάββατο να καταθέσουν στο γήπεδο την μαχητική ψυχή, που έχει αυτή η ομάδα.

«Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή» έχουν γράψει οι οπαδοί των «πρασίνων» σε ένα τοίχο στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί. Και οι παίκτες το ακολουθούν πιστά. Αυτό που θέλουν οι φίλοι της ομάδας από τους παίκτες είναι να τους δουν να καταθέτουν την ψυχή τους για την κούπα σε αυτό τον τελικό. Να παίξουν σαν να μην υπάρχει αύριο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.