«Κόκκινα» ραντάρ ξανά στην Κύπρο

«Κόκκινα» ραντάρ ξανά στην Κύπρο

Δημήτρης Τομαράς
«Κόκκινα» ραντάρ ξανά στην Κύπρο

bet365

Ο νεαρός Γιάννης Σάββα που έχει ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του στο κυπριακό πρωτάθλημα δεν χτυπάει μόνο την... πόρτα της Εθνικής αλλά έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων όπως ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αλίευσε το Gazzetta.gr από την Κύπρο ο γεννημένος στις 18.08.1991 Γιάννης Σάββα, που παίζει και ως κεντρικός αμυντικός και ως αμυντικό χαφ και είναι διεθνής με την Ελπίδων έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα στο ερυθρόλευκο... μικροσκόπιο. Ο νεαρός παίκτης που έχει χριστεί διεθνής με την Ελπίδων της Κύπρου και συγκεντρώνει πλέον ουκ ολίγες ελπίδες για να κληθεί και στην ανδρών έχει ξεχωρίσει από την ΑΕ Πάφου ενώ πλέον παίζει στην ομάδα της Α.Ε.Κ.Κ.. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και άλλες ομάδες από την χώρα μας έχουν θέσει στα υπ' όψιν τους για το μέλλον την περίπτωσή του, έχοντας τσεκάρει τον παίκτη. Πρόκειται για ένα ταλέντο που έχει δεσπόσει με την παρουσία του στην Κύπρο και όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει η στιγμή που θα πάρει μεταγραφή για ομάδα εκτός του νησιού της Αφροδίτης. Στο Λιμάνι κοιτάζουν την ίδια ώρα και άλλα ονόματα από την αγορά της Κύπρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα