Μαζί Ολυμπιακός και Μίτσελ

Μαζί Ολυμπιακός και Μίτσελ

Διονύσης Δελλής
Μαζί Ολυμπιακός και Μίτσελ

bet365

Σήμερα ο Μαρινάκης... σφραγίζει την παραμονή του Μίτσελ στον Ολυμπιακό και ξεκινάει ο «ερυθρόλευκος» σχεδιασμός για την νέα χρονιά!

Έτοιμοι να… ανανεώσουν την συμφωνία τους για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο είναι ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ. Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότατα το μεσημέρι της Τετάρτης, ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης θα συναντηθεί με τον 51άχρονο προπονητή. Για την κουβέντα από την οποία θα ξεκινήσει η… υλοποίηση του σχεδίου για τον «επόμενο» Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει δηλώσει δημόσια αρκετές φορές ως τώρα, την πρόθεση του να συνεχίσει στο μεγάλο λιμάνι. Από την άλλη πλευρά ο Βαγγέλης Μαρινάκης ακόμη και στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, όταν η εικόνα και τα αποτελέσματα δεν ήταν τα απαιτούμενα δεν παρέλειψε ποτέ να στηρίξει απόλυτα τον Μίτσελ, υπενθυμίζοντας ότι η χρονιά που πέρασε ήταν δεδομένα επιτυχημένη.

Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα. Έφτασε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Άρα ο στόχος είναι να συνεχίσει από εκεί ακριβώς και του χρόνου. Λογικά λοιπόν το μεσημέρι, οι δύο άντρες θα δώσουν τα χέρια και οι Ερυθρόλευκοι θα παραμείνουν στο ίδιο μονοπάτι. Με τον Μίτσελ στον πάγκο, αλλά και στον «κεντρικό έλεγχο» του σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όλα λοιπόν δείχνουν παραμονή.

Ο Ισπανός τεχνικός την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχει μια ακόμη συνάντηση. Αυτή τη φορά με τον Γιάννη Βρέντζο, τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον Πιέρ Ισά. Σε αυτό το ραντεβού λοιπόν αναμένεται να παραδώσει και την «λίστα» του, για εκείνους που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Και οι ενδείξεις "φωτογραφίζουν" και φέτος πολλές αλλαγές στο ρόστερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα