Μουρίνιο: «Ήθελα πέντε γκολ»

Μουρίνιο: «Ήθελα πέντε γκολ»

Μουρίνιο: «Ήθελα πέντε γκολ»

bet365

Προκλητικός και πάλι ο Μουρίνιο, που δήλωσε πως ήθελε... πεντάρα με την Ατλέτικο, ενώ όπως τόνισε, η ομάδα του... ανέγραψε στο στυλ των Ισπανών για να τους μπλοκάρει!

Ειρωνικός ήταν για ακόμα μία φορά ο Μουρίνιο, ο οποίος στη συνέντευξη τύπου της «λευκής ισοπαλίας» της Τσέλσι με την Ατλέτικο στην Ισπανία, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε πως ήθελε νίκη με 5-0 για να μείνει ικανοποιημένος! Παρόλα αυτά, στην συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχτηκε πως: «Είμαι ικανοποιημένος που φεύγουμε από αυτό το γήπεδο χωρίς να χάσουμε, ήταν δύσκολο αλλά το πετύχαμε. Δεν είναι ένα φοβερό αποτέλεσμα, όμως μας κρατά ζωντανούς για τον... τελικό στην έδρα μας».

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο τραυματισμός του Τσεχ είναι αρκετά σοβαρός, αφού θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, σε αντίθεση με αυτό του Τέρι, ο οποίος αναμένεται να είναι σύντομα ξανά ετοιμοπόλεμος. Κλείνοντας, τόνισε πως: «Παίξαμε σαν Ατλέτικο, της κάναμε αυτά που συνηθίζει η ίδια να κάνει στον αντίπαλο. Ήταν δική μου εντολή να μην αλλάζουν οι παίκτες μου πολύ την μπάλα, αφού ξέραμε πως θα δεχτούμε πίεση».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα