Η Bild για Τζαβέλλα

Gazzetta team
Η Bild για Τζαβέλλα

bet365

Αυτά που συνέβησαν στην Τούμπα, αλλά και η εμπρηστική επίθεση στο μαγαζί του Γιώργου Τζαβέλλα δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τον διεθνή Τύπο.

Η Bild ασχολήθηκε με όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, όμως κυρίως με την εμπρηστική επίθεση στο μαγαζί του Γιώργου Τζαβέλλα στον Βύρωνα. Η γερμανική εφημερίδα τονίζει την ατμόσφαιρα με τα κανπογόνα πριν τη σέντρα, την καθυστέρηση λόγω... ρίψης γαύρου στον πάγκο των Πειραιωτών και σε όσα ακολούθησαν μετά το τελευταίο σφύριγμα στον αγωνιστικό χώρο και στη φυσούνα.

Φυσικά, οι Γερμανοί έδωσαν βάρος στην επίθεση, που αφορά τον πρώην αμυντικό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. «Η οργή ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό μετά το παιχνίδι δεν σταμάτησε. Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ υπήρξε εμπρηστική επίθεση εναντίον του μαγαζιού του Γιώργου Τζαβέλλα.Οπαδοί της ομάδας του Πειραιά έριξαν μια βόμβα μολότοφ στο μπαρ του πρώην παίκτη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ευτυχώς το μαγαζί είχε κλείσει και δεν υπήρχαν τραυματίες», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίυεμα της Bild.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα