Πρώτα ο Μπεν μετά τα άλλα...

Πρώτα ο Μπεν μετά τα άλλα...

Gazzetta team
Πρώτα ο Μπεν μετά τα άλλα...

bet365

Το αν πωληθεί ή όχι ο Μοχάμεντ Μπεν θα κρίνει πολλά από τα μεταγραφικά σχέδια της Βέροιας για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία αν έλεγες πως ήταν ο πρωταγωνιστής της Βέροιας την χρονιά που ολοκληρώθηκε, αυτός θα ήταν ο Μοχάμεντ Μπεν. Ο 25χρονος επιθετικός όχι απλά ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του, αλλά με 15 γκολ πέτυχε όσα γκολ πέτυχαν μαζί οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, κρατώντας ουσιαστικά την «βασίλισσα του βορρά» στην Super League. Οι εμφανίσεις του αυτές, έκαναν πολλές ομάδες να δείξουν αρχικά φιλολογικό ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν και προσφορές, είτε από Ελλάδα, είτε από το εξωτερικό.

Το αν πουληθεί η όχι ο Μπεν θα κρίνει πολλά και για την μεταγραφική ενίσχυση της Βέροιας, μιας και η διοίκηση αν τον δώσει θα κινηθεί για κάποιον που να έχει την εκτελεστική του δεινότητα. Στα αγωνιστικά, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν από Τετάρτη του Πάσχα και θα ολοκληρωθούν στα μέσα Μαΐου με τον Ράτκο Ντόστανιτς να κάνει πολλές δοκιμές προκειμένου να υπάρξουν αποκτήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα