Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Μόγιες!

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Μόγιες!

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Μόγιες!

bet365

Η Μάντσεστερ βρίσκεται σε... κρίση, με τον Μόγιες να μην μπορεί να σηκώσει το βάρος και να σπάει όλα τα αρνητικά ρεκόρ με τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Ο Σερ Άλεξ έδωσε το... χρίσμα στον Μόγιες, όμως αυτός δεν μπόρεσε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών και να σηκώσει το βάρος της διαδοχής. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσγειώθηκε απότομα, πραγματοποιώντας μία τραγική σεζόν, στην οποία σπάει ένα ένα κάθε αρνητικό ρεκόρ, την ώρα που παρακολουθεί την Λίβερπουλ να επιστρέφει στον θρόνο της Πρέμιερ Λιγκ.

Η ήττα κόντρα στην Έβερτον, από την οποία έχασε για πρώτη φορά και στα δύο ματς της σεζόν από το μακρινό 1969/70, την αφήνει οριστικά εκτός Ευρώπης! Ότι και να γίνει, η βαθμολογική συγκομιδή θα είναι η χειρότερη στην ιστορία του συλλόγου, ενώ έχει κάνει και την χειρότερη εντός έδρας επίδοση της τελευταίας δεκαετίας.

Αλλά δεν τελειώνουν εκεί τα αρνητικά, αφού για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια, κατάφερε να μετρήσει 3 σερί ήττες, ενώ αποκλείστηκε και από τον 3ο γύρο του FA Cup, κάτι που συνέβη μόλις μία φορά επί Φέργκιουσον. Στην πρώτη -και μάλλον τελευταία- χρονιά του Μόογιες στον πάγκο της, η Γιονάιτεντ έχασε... μέσα κι έξω από τις Λίβερπουλ, Σίτι και Έβερτον, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ! Τέλος, η... μισητή Σίτι κατάφερε να της σπάσει ακόμα ένα ρεκόρ, αφού ο Τζέκο ήταν ο πρώτος παίκτης που κατάφερε να σκοράρει κόντρα στην Μάντσεστερ στην Πρέμιερ Λιγκ στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα