Υπάρχει ένας στην ΕΠΟ; Έστω ένας…

Υπάρχει ένας στην ΕΠΟ; Έστω ένας…

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta.gr δύο πράγματα για την ΕΠΟ του κυρίου Σαρρή και των συνεργατών του.

Έλειπα στο εξωτερικό για μία εβδομάδα και ομολογώ ότι δεν παρακολούθησα τα…ωραία της ρεβάνς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού. Τα μαθαίνω τώρα και τέτοια ημέρα που είναι κάθομαι και γράφω πέντε αράδες για αυτά τα πράγματα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο σίγουρα προβληματίστηκα για το νέο, τον τελευταίο καιρό, αρνητικό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού. Αλλά θέλω να δω ολόκληρο το ματς όταν θα το ξαναδείξει ο OTE TV σε επανάληψη για να έχω άποψη.

Τα…υπόλοιπα, όμως, τα είδα στα βιντεάκια. Οι χαρακτηρισμοί για το τι έγινε στην Τούμπα έχουν μάλλον εξαντληθεί.

Απλά εγώ αναρωτιέμαι κάτι άλλο: Δεν υπάρχει η παραμικρή ευθυξία σε κανέναν στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για να υποβάλλει την παραίτηση του, έστω για τα μάτια του κόσμου; Κι ας μην την αποδεχθεί και καλά μετά το Δ.Σ. Έστω για τα μάτια του κόσμου. Για να αναλάβει κάποιος μία ευθύνη που του αντιστοιχεί.

Τη διοργάνωση του κυπέλλου την έχει η ΕΠΟ. Άρα αυτή είναι υπεύθυνη, τουλάχιστον σε ένα μεγάλο βαθμό, για ό,τι έγινε την Μεγάλη Τετάρτη στην Τούμπα.

Αυτή όρισε τον παρατηρητή από τη Σάμο και τους βοηθούς του, αλλά και τον επόπτη ασφαλείας από τα Τρίκαλα.

Αυτή όρισε τον διαιτητή Μάνταλο από την Καβάλα, όπου το 70% είναι ΠΑΟΚτζήδες. Τον Μάνταλο, που μόλις πριν λίγες ημέρες (!) είχε οριστεί και στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-0, παίζοντας «φουλ» έδρα.

Αυτή τέλος πάντων, μαζί φυσικά με τον γηπεδούχο ΠΑΟΚ, διοργάνωσε το παιχνίδι, σε συνεργασία με την Αστυνομία (για τα μέτρα ασφάλειας).

Και τα ερωτήματα είναι απλά:

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γ. Σαρρής είναι ευχαριστημένος απ΄ όσα έγιναν; Και τι έχει κάνει μέχρι τώρα, τρεις ημέρες μετά τον τελικό; Νιώθει ότι έχει καμία ευθύνη; Οι παρατηρητές που ορίστηκαν έκαναν καλά τη δουλειά τους; Πως κάποιοι πέρασαν κι έβαλαν ένα…κάρο ψάρια και βρωμόνερα στον πάγκο του Ολυμπιακού; Πως βρέθηκαν τόσοι μπράβοι στον αγωνιστικό χώρο;

Ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου Μ. Γαβριηλίδης, αισθάνεται να έχει καμία ευθύνη για όσα συνέβησαν στην Θεσσαλονίκη, σε αγώνα θεσμού της επιτροπής του; Σκέφτεται να παραιτηθεί η, θα συνεχίσει το…έργο του και του χρόνου;

Η ΚΕΔ των Δούρου, Μπριάκου κλπ, κλπ είναι ικανοποιημένη από τη διαιτησία; Μήπως βάλει τον Μάνταλο και σε άλλα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ στα πλέϊ οφς;

Τέλος πάντων, υπάρχει στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έστω ένας, επαναλαμβάνω ένας, που να αισθάνεται υπεύθυνος για ό,τι έγινε την Τετάρτη τη νύχτα στην Τούμπα, για να αναλάβει με κάποιο τρόπο τις ευθύνες του; ‘Ενας να βγει και να πει ότι για το ένα εκατοστό των όσων συνέβησαν είναι αυτός υπεύθυνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.