«Η ΕΠΟ θέλει την εκτέλεση του ΠΑΟΚ»

«Η ΕΠΟ θέλει την εκτέλεση του ΠΑΟΚ»

Απόστολος Παγώνης
«Η ΕΠΟ θέλει την εκτέλεση του ΠΑΟΚ»

bet365

Νέο επεισόδια στην κόντρα ΠΑΟΚ με ΕΠΟ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ισχυρίζεται ότι την… υπερευαισθησία της για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, η ΕΠΟ την έδειξε μόνο στο παιχνίδιμε τον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με αφορμή την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, πιστεύουν ότι η ΕΠΟ κάλεσε τα αρμόδια όργανα να «εκτελέσουν» την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όταν έχουν γίνει τόσα και τόσα στα γήπεδα και ηΕΠΟ ήταν απούσα. Στον ΠΑΟΚ δεν περίμεναν κάτι διαφορετικό από την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και επιμένουν ότι για μια ακόμα φορά η ΕΠΟ έδειξε μια εμπάθεια απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης καλώντας τα αρμόδια όργανα να επιβάλουν βαριά τιμωρία στην Τούμπα.

Η Ομοσπονδία, όπως θεωρούν στον Δικέφαλο, έδειξε υπερευαισθησία, για το ένα κιλό ψάρια που πετάχτηκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού. Την ίδια ευαισθησία δεν την έδειξε όμως πέρσι όταν έγινε η απονομή σε άδειο γήπεδο ή για τα όσα έγιναν και γράφτηκαν στον Τύπο στον τελικό. Τόσα και τόσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στα Ελληνικά γήπεδα με την Ομοσπονδία να μην παίρνει ποτέ θέση. Η απουσία της από το ποδόσφαιρο είναι εδώ και χρόνια, ασχέτως αν διαχειρίζεται τις τύχες του αθλήματος. Στον Δικέφαλο δεν κρατάνε κακία σε κανέναν και όπως λένε, θα χαρούν να δουν το προεδρείο της ΕΠΟ στον τελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στις 26 Απριλίου στο ΟΑΚΑ

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα