Προς αποχώρηση από ΠαναθηναΪκό ο Μπαϊράμι!

Gazzetta team
Προς αποχώρηση από ΠαναθηναΪκό ο Μπαϊράμι!

bet365

Στην... έξοδο φέρεται να βρίσκεται ο Μπαϊράμι, αφού δεν υπολογίζεται στον Παναθηναϊκό. «Ζεστό» παραμένει του Γκάλο, με τον Παναιτωλικό να κάνει πίσω.

Εκτός πλάνων του Παναθηναϊκού, φαίνεται να είναι ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος ήρθε με μεγάλες βλέψεις στην Ελλάδα, όμως τα προβλήματα στην μέση δεν του επέστρεψαν να βοηθήσει. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Live Sport», ο Σουηδός μεσοεπιθετικός θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και θα συζητήσει το ενδεχόμενο λύσεις του 4ετούς συμβολαίου του, μιας και δεν υπολογίζεται.

Όσο για τον Γκάλο, οι πληροφορίες από το Αγρίνιο αναφέρουν πως ο Παναιτωλικός αποσύρεται, κάτι που κάνει πιο εύκολο το έργο των «πρασίνων», που όμως δεν κοιτούν μόνο αυτήν την περίπτωση. Άλλωστε, είναι γνωστό πως στον Παναθηναϊκό έχουν προτεραιότητα τους ελεύθερους, ενώ δεδομένο είναι πως δεν σκοπεύουν να δώσουν και τα 300.000 ευρώ που ζητάει η Μπράγκα για τον 28χρονο. Αυτή, πάντως, είναι μία από τις λίγες περιπτώσεις από την Ελληνική αγορά, που απασχολεί το «τριφύλλι» αρκετά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα