Ο Σαββίδης πληρώνει τη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ο Σαββίδης πληρώνει τη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ

bet365

Μια μεγάλη έκπληξη ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης στους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Σαββίδης δεν προτίθεται να δώσει πριμ μόνο στους παίκτες του ΠΑΟΚ για την προοπτική κατάκτησης του κυπέλλου. Σύμφωνα με πληροφορίες των «Σπορ του Βορρά» πρόθεση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να έρθει πιο κοντά στους οπαδούς της ομάδας. Θέλει να προχωρήσει σε μία κίνηση συμβολική και ουσιαστική ενόψει του τελικού του κυπέλλου που θα γίνει στην Αθήνα.

Πρόθεση του Σαββίδη είναι λοιπόν, να καλύψει οικονομικά το κόστος της οργανωμένης οδικής μετακίνησης των δεκάδων λεωφορείων που θα ναυλωθούν εντός των ημερών για να μεταφέρουν τον κύριο όγκο των οπαδών του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα από τα ξημερώματα του Σαββάτου που θα γίνει ο τελικός.

Η σκέψη του Σαββίδη που αναμένεται να υλοποιηθεί, δεν είχε γνωστοποιηθεί έως την ημέρα διεξαγωγής του ημιτελικού, καθώς έπρεπε η ομάδα να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό και αμέσως μετά να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.

Ο Σαββίδης άλλωστε μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας, είχε δηλώσει στους εκπροσώπους του Τύπου, πως είναι πολύ ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά των φιλάθλων μετά τις ανακοινώσεις που έγιναν από τα μεγάφωνα της Τούμπας. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, από τη στιγμή που δήλωνε ενώπιον των διαιτητών πως ο ίδιος προσωπικά εγγυάται για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης. Γενικά, αυτό που γίνεται αντιληπτό, είναι πως ο Σαββίδης θέλει να έρθει πιο κοντά στον κόσμο, να υπάρχει μια σχέση με στέρεες βάσεις για να πορευτεί η ομάδα ενωμένη στον δρόμο των επιτυχιών τα επόμενα χρόνια. Η πρόθεση Σαββίδη για να καλύψει το ποσό της μετακίνησης όσων ταξιδέψουν με λεωφορεία είναι δεδομένη, απλά μέσα από τις διαβουλεύσεις που θα γίνουν ανάμεσα σε εκπροσώπους του ΠΑΟΚ και οπαδούς της ομάδας, θα καθοριστεί το τελικό πλαίσιο.

Το πριμ στους παίκτες

Ο Ιβάν Σαββίδης θα δώσει τελικά το πριμ που είχε υποσχεθεί στους παίκτες του ΠΑΟΚ, πριν τους αγώνες με τη Μπενφίκα για το Europa League και με τον Ολυμπιακό για πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε τονίσει στους παίκτες πως σε περίπτωση πρόκρισης επί των Πορτογάλων και νικών επί του Ολυμπιακού, θα μοιράζονταν ένα ποσό, το οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα, ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Παρότι ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπενφίκα, ο Σαββίδης αποφάσισε να δώσει το πριμ, λόγω της πρόκρισης επί του Ολυμπιακού στο κύπελλο Ελλάδος, αλλά και της νίκης τους 2-1 στον αγώνα πρωταθλήματος.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα