«Βράζει» με Σαρρή ο Ολυμπιακός

«Βράζει» με Σαρρή ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
«Βράζει» με Σαρρή ο Ολυμπιακός

bet365

Ακόμα και το ενδεχόμενο ανακοίνωσης με την οποία θα επιτίθενται στον Γιώργο Σαρρή φέρονται να σκέφτονται στον Ολυμπιακό, αφού υπάρχει πολύ μεγάλος εκνευρισμός με τη στάση της ΕΠΟ σχετικά με την Τούμπα.

Μόνο με... σταυρωμένα τα χέρια δεν πρόκειται να μείνουν στο μεγάλο Λιμάνι, έπειτα από τα έκτροπα στον αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Οι Πειραιώτες «βράζουν» με τη στάση της Πολιτείας, αλλά και με αυτήν της ΕΠΟ, για το γεγονός ότι το παιχνίδι στην Τούμπα όχι μόνο ξεκίνησε -έστω και με καθυστέρηση- και συνεχίστηκε, αλλά κι ολοκληρώθηκε κανονικά παρά τα όσα συνέβησαν.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν να λάβουν σχετικές απαντήσεις από την Ομοσπονδία όπως αναφέρει ο «Γαύρος», ενώ είναι σε τέτοιο βαθμό ενοχλημένοι, που εξετάζουν το ενδεχόμενο ακόμα και της ευθείας επίθεσης προς την ΕΠΟ και τον πρόεδρό της, Γιώργο Σαρρή μέσω ανακοίνωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα