Σύσκεψη κορυφής με... εντολή Σαμαρά!

Gazzetta team
Σύσκεψη κορυφής με... εντολή Σαμαρά!

bet365

Η «ζούγκλα» της Τούμπας κινητοποίησε και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με την κυβέρνηση να επιχειρεί να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι πρόεδροι όλων των ομάδων και... να μη σηκωθούν αν δε βρεθεί λύση.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρωθυπουργό ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, αποφασίστηκε να συγκληθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των προέδρων των ΠΑΕ ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα της βίας, κάτι για το οποίο είχε ήδη προϊδεάσει ο ίδιος (ο κ.Ανδριανός) με χθεσινές του δηλώσεις.

Στόχος είναι να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι Μαρινάκης, Αλαφούζος, Σαββίδης, αλλά και οι υπόλοιποι πρόεδροι των ΠΑΕ, καθώς επίσης οι εμπλεκόμενοι φορείς για να βρεθεί επιτέλους μια λύση, ενώ η ακριβής ημερομηνία θα καθοριστεί την Τρίτη όπως αναφέρει το «Goal». Η συγκεκριμένη σύσκεψη άλλωστε γίνεται ανεξάρτητα από τον τελικό του Κυπέλλου κι αν αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής του κι αφορμή αποτελούν σαφώς τα θλιβερά γεγονότα στον αγώνα της Τούμπας, με κυβερνητικούς παράγοντες να εύχονται πως θα είναι η... τελευταία, όπως σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα