Διπλή «πόρτα» Μέσι σε Ρεάλ

Διπλή «πόρτα» Μέσι σε Ρεάλ

Γιώργος Φραδελάκης
Διπλή «πόρτα» Μέσι σε Ρεάλ

bet365

Η υπόθεση Μέσι συνεχίζει να ταλανίζει τη Μπαρτσελόνα, ισπανικό δίκτυο κάνει λόγο για πρόθεση των Καταλανών να τον πουλήσει σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη, την ώρα που αποκαλύπτεται διπλή πρόταση της Ρεάλ πέρυσι το καλοκαίρι!

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Efectivament» του Esport3, το περιβάλλον του Μέσι θεωρεί πως οι «μπλαουγκράνα» έχουν πρόθεση να πουλήσουν τον Αργεντινό μάγο κι ενώ οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του έχουν... κολλήσει. Όλα αυτά τη που η Παρί δεν παύει να... θυμίζει την παρουσία της ανά διαστήματα, ωστόσο όπως σημειώνεται δεν πρόκειται να προβεί σε καμία κίνηση δίχως τη συγκατάθεση της Μπαρτσελόνα, λόγω και της χορηγικής σχέσης που τους ενώνει με το Κατάρ.

Ο λόγος βέβαια που δεν προχωράει η ανανέωση συμβολαίου του Λίο δεν είναι άλλος από το οικονομικό, έστω κι αν οι Καταλανοί έδειχναν διαλλακτικοί το τελευταίο διάστημα στα «θέλω» του παίκτη. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τη συγκεκριμένη εκπομπή, ο Μέσι νιώθει εξαπατημένος από τη διοίκηση του συλλόγου, η οποία φέρεται να είχε υποσχεθεί πως θα έφερνε τον καλό του φίλο Σέρχιο Αγκουέρο στην ομάδα, κάτι βέβαια που δεν έγινε ποτέ.

Και μέσα σε όλα αυτά προέκυψε θέμα... Ρεάλ! Όπως αναφέρθηκε ήταν διπλή η «κρούση» της «βασίλισσας» στον Λίο το περασμένο καλοκαίρι, αφού εμφανιζόταν διατεθειμένη να σπάσει τη ρήτρα ύψους 250 εκατ. ευρώ σε συνεργασία με την «Adidas». Διπλή όμως ήταν και η «πόρτα» που έριξε ο Αργεντινός, παρ' ό,τι οι Μαδριλένοι επρόκειτο να τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, προτιμώντας εν τέλει να μείνει στη Μπαρτσελόνα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα