Τόνωση ηθικού από Σπανό

Τόνωση ηθικού από Σπανό

Μάκης Σταθάτος
Τόνωση ηθικού από Σπανό

bet365

Στο προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου βρέθηκε ο Γιώργος Σπανός, για να ευχηθεί και να μιλήσει στους παίκτες.

Μία μέρα μετά την αποφυλάκισή του ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου, είχε την ευκαιρία να τα πει με τους παίκτες μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα.

Μεταξύ άλλων τους είπε τα εξής: «Θέλω καταρχήν να ευχηθώ σε όλους Καλή Ανάσταση και καλές γιορτές. Να κοιτάξετε να ξεκουραστείτε, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας γιατί μας περιμένει μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων. Θα χρειαστείτε όλοι σε αυτή την προσπάθεια και στόχος μας είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν, είμαστε μεγάλη ομάδα και μπορούμε στο τέλος της χρονιάς να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να κάνουμε τους φιλάθλους μας υπερήφανους.

Η ομάδα πέρασε από μια δύσκολη καμπή αλλά έδειξε μεγάλη συσπείρωση και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Ξέρω ποιους ποδοσφαιριστές έχω, ποιον προπονητή και ποιους συνεργάτες. Ήμουν πάντα δίπλα στην ομάδα, τώρα θα είμαστε μαζί ακόμη πιο δυνατοί!».

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος στην σημερινή επίσκεψη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, συνόδευσαν η Αναπληρώτρια Διεύθυνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου και το μέλος του δ.σ. Βασίλης Μπέτσης.

Οι παίκτες έμειναν ελεύθεροι για τις Άγιες Μέρες και θα επιστρέψουν την Τρίτη του Πάσχα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα