Προς ανανέωση ο Κόντε

Προς ανανέωση ο Κόντε

Προς ανανέωση ο Κόντε

bet365

Ο Μπέπε Μαρότα τόνισε ότι η ανανέωση του συμβολαίου του Αντόνιο Κόντε με την Γιουβέντους θα γίνει στο τέλος της σεζόν μετά την κατάκτηση ενός ή δύο τίτλων.

Η Γιούβε με +8 μόλις πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της Serie A μόνο με θαύμα θα χάσει το τρίτο σερί πρωτάθλημα και αυτό δίνει το δικαίωμα στον Μαρότα να μιλάει και για δεύτερη κούπα, αφού η Μεγάλη Κυρία του calcio βρίσκεται στα ημιτελικά του Europa League. Ο τεχνικός διευθυντής των Μπιανκονέρι τόνισε ότι ο αλενατόρε θα μείνει στο Τορίνο και τα επόμενα χρόνια. «Ο Κόντε έχει ήδη πει ότι το θέμα για την ανανέωσή του θα συζητήθεί στο τέλος της σεζόν. Εμείς, σαν σύλλογος, είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι από τη δουλειά του προπονητή μας. Εχει συμβόλαιο και είναι ο ηγέτης μας. Είμαστε πραγματικά περήφανοι που έχουμε τον Αντόνιο μαζί μας. Εχουμε ήδη μιλήσει και θα συναντηθούμε μετά από κάτι… ξεχωριστό. Την κατάκτηση του Scudetto ή του Europa League η και των δύο μαζί» ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα