Δίχτυα σε Ατλέτικο, Ρεάλ

Γιώργος Καραμάνος
Δίχτυα σε Ατλέτικο, Ρεάλ

bet365

Σύμφωνα με το «France Football», η Μονακό θέλει να κάνει το μεγάλο κόλπο με Σιμεόνε, Ντιέγκο Κόστα, Κασίγιας, Τιάγκο.

Η Μονακό είναι δεδομένο πως το καλοκαίρι θα συνεχίσει να ξοδεύει χρήματα, ώστε να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ενόψει και της παρουσίας της στο Champions League. Σύμφωνα λοιπόν με το «France Football», ο Ρώσος ιδιοκτήτης της, Ντιμίτρι Ριμολόβλεβ, σκοπεύει να κάνει και φέτος δουλειές με τον μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες, με τον οποίο πέρσι έκανε τεράστια deals, όπως π.χ. του Ρανταμέλ Φαλκάο, του Χάμες Ροδρίγκες και του Ζοάο Μουτίνιο.

Τώρα όλοι οι πρωταρχικοί στόχοι των Μονεγάσκων βρίσκονται στη Μαδρίτη. Νο1 όλων ο Ντιέγο Σιμεόνε, στον οποίο προσφέρει Γη και ύδωρ. Τα πολλά χρήματα όμως θέλει να τα ξοδέψει για να αποκτήσει τον Ντιέγκο Κόστα. Βέβαια εδώ φαίνεται να υστερεί, καθώς το «France Football» μιλάει για πρόταση 38 εκατ. ευρώ, δηλαδή όση είναι η ρήτρα του επιθετικού της Ατλέτικο, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε ότι η Τσέλσι δίνει περισσότερα από 50.

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί οι δύο. Στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Ικερ Κασίγιας, αλλά η κουβέντα ήταν για δανεισμό, ενώ υπάρχει και ο Τιάγκο. Ο Πορτογάλος μέσος της Ατλέτικο μένει ελεύθερος να και οι Ροχιμπλάνκος ετοιμάζουν πρόταση διετούς επέκτασης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα