Με τη βοήθεια της Λεωφόρου

Γιώργος Βροντάκης
Με τη βοήθεια της Λεωφόρου

bet365

Ο Παναθηναϊκός σε μια κατάμεστη Λεωφόρο υποδέχεται τον ΟΦΗ (17:00, OTESPORT1) για να γυρίσει το 1-0 της Κρήτης και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τα χαρμόσυνα νέα με την εξασφάλιση της άδειας θέλουν να συνεχιστούν και σήμερα στον Παναθηναϊκό με την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Στόχος του τριφυλλιού εκτός από την 2η θέση στα πλέι οφ είναι και ο θεσμός του Κυπέλλου με την κατάκτηση του.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεση του (λείπει ο τιμωρημένος Κουτρουμπής) και αναμένεται να ξεκινήσει με τον Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ. Δεξί μπακ τον Σπυρόπουλο και αριστερό τον Νάνο. Το αμυντικό χαφ θα αποτελέσει ο Μέντες, με εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα, Πράνιτς. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Αμπέντ, Μπεργκ και Πέτριτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Ταμπάκης, Χουχούμης, Κλωναρίδης, Λαγός, Ατζαγκούν, Δώνης, Καρέλης και Ρισβάνης.

Από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΗ θα παίξει για να υπερασπιστεί το 1-0 του «Γεντί Κουλέ» έχοντας τον Φερνάντες στο τέρμα. Δεξί μπακ θα είναι ο Μπούρμπος, αριστερό ο Μιλιάζες και στο κέντρο της άμυνας ο Τριποτσέρης με τον Ζόρο. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Μακρής, Ντουντού και Κάλαϊτζιτς, ενώ στα πλάγια θα κινούνται ο Περογαμβράκης με τον Ζε Εντουάρντο και στην κορυφή της επίθεσης ο Παπάζογλου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα