Ο Γιάννης Αλαφούζος στο gazzetta.gr!

Ο Γιάννης Αλαφούζος στο gazzetta.gr!

Νίκος Αθανασίου
Ο Γιάννης Αλαφούζος στο gazzetta.gr!

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος μιλά αποκλειστικά στο gazzetta.gr, ξεκαθαρίζοντας πως «κάναμε το καθήκον μας και γυρίσαμε σελίδα». Μήνυμα συγκράτησης ενόψει ΟΦΗ!

Ο Παναθηναϊκός πήρε την άδεια ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, επιβεβαιώνοντας πως το πλάνο του Γιάννη Αλαφούζου λειτουργεί και πως το «τριφύλλι» κάνει σημαντικά βήματα για την οικονομική του εξυγίανση. Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ μίλησε αποκλειστικά στο gazzetta.gr, τονίζοντας πως ο σύλλογος γύρισε σελίδα ενώ θέλησε να συγχαρεί δημόσια το επιτελείο του και ειδικά τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαο Τουμαζάτο. Παράλληλα ζητά από τους οπαδούς του «τριφυλλιού» να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενόψει ΟΦΗ, μιας και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «μας την έχουν στημένη από παντού, όλο το ποδοσφαιρικό σύστημα είναι εναντίον μας»!

«Νομίζω ότι κάναμε απλά το καθήκον μας. Γυρίσαμε σελίδα και βαδίζουμε στον δρόμο της εξυγίανσης. Φυσικά δεν είναι εύκολο, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και οφείλουμε να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, δούλεψαν ατέλειωτες ώρες και δικαιώθηκαν από το τελικό αποτέλεσμα. Θέλω να συγχαρώ ειδικά και τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, τον Αγησίλαο Τουμαζάτο που χωρίς εκείνον δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα. Ήταν καθοριστικός ο ρόλος του για την άδεια» είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συνέχισε:

«Επιστρέφουμε στην Ευρώπη, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός έχει γράψει την δική του ιστορία. Εκεί που ανήκει. Στόχος μας είναι να προσθέσουμε και άλλες μεγάλες στιγμές. Να δώσουμε χαρές στον κόσμο μας. Νομίζω πως το ποδοσφαιρικό μας πλάνο προχωράει. Αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Με σύνεση και ταπεινότητα. Χωρίς να καβαλάμε το καλάμι. Ξέρουμε που βρισκόμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε».

Την Μεγάλη Τετάρτη ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ για ένα εισιτήριο στον τελικό του Κυπέλλου στην ρεβάνς του 1-0 του Ηρακλείου. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, τόνισε χαρακτηριστικά πως «είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δύσκολο ματς, καθώς το 1-0 είναι πονηρό αποτέλεσμα. Θέλω να πω στον κόσμο μας να είναι προσεκτικός. Οι οπαδοί είναι πάντα δίπλα μας, ειδικά οι οργανωμένοι. Πρέπει, το ξαναλέω, να είναι προσεκτικοί. Όλοι. Μας την έχουν... στημένη οι πάντες, καθώς όλο το ποδοσφαιρικό σύστημα είναι εναντίον μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα