Ο Παναθηναϊκός πήρε την άδεια!

Ο Παναθηναϊκός πήρε την άδεια!

Νίκος Αθανασίου
Ο Παναθηναϊκός πήρε την άδεια!

bet365

Μετά την θετική εισήγηση του Γιώργου Δημητρίου, η επιτροπή αδειοδότησης άναψε... πράσινο φως και ο Παναθηναϊκός πήρε και τυπικά την άδεια! Ζητήθηκαν και δόθηκαν έξτρα στοιχεία.

Η θετική εισήγηση του Γιώργου Δημητρίου έγινε αποδεκτή από τον επιτροπή αδειοδότησης και ο Παναθηναϊκός πήρε και τυπικά την άδεια για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Τα μέλη της επιτροπής πείστηκαν και αυτά από τον υπερπλήρη φάκελο του «τριφυλλιού» ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ζητήθηκαν και έξτρα στοιχεία. Στοιχεία που είχε η πλευρά των «πρασίνων», τα παρουσίασε και έβαλε τέλος στην υπόθεση. Κάπως έτσι, λοιπόν, το «τριφύλλι» κάνει ακόμη ένα βήμα για την οικονομική του εξυγίανση.

Το στόρι

Ο φάκελος του Παναθηναϊκού εξετάστηκε τελευταίος στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ και κρίθηκε επαρκής. Οι «πράσινοι» εκπροσωπήθηκαν από την κ. Μπαλωμένου και τον κ. Τουμαζάτο. Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του πάλευαν τον τελευταίο καιρό για αυτό το σκοπό και τα κατάφεραν αφού τα στοιχεία που συμπεριλαμβάνονται στον φάκελο καλύπτουν τις αυστηρές προϋποθέσεις της UEFA.

H δικηγόρος και εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στη συνεδρίαση, Αθηνά Μπαλωμένου ανέφερε μετά το τέλος της διαδικασίας: «Θεωρούμε ότι είναι μια καλή μέρα για τον Παναθηναϊκό. Η εισήγηση ήταν θετική. Είναι μια ημέρα στη διαδρομή μιας χρονιάς που μόνο θετικά μηνύματα μπορεί να αποτυπώσει για την ΠΑΕ τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε επιχειρησιακό. Δικαιώνονται οι προσπάθειες της διοίκησης και η συστηματική και οργανωμένη δουλειά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού όλη αυτή τη χρονιά στην οποία χαιρόμαστε γιατί διαψεύσαμε τις περσινές αρνητικές κρίσεις.

Στη φάση αυτής της αδειοδότησης θα ήθελα να πω ότι γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά τα οποία περιείχαν ανακρίβειες έως και διασπορά ψευδών ειδήσεων. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επέλεξε να συνεχίσει να εργάζεται, να μην διαψεύδει κάθε δημοσίευμα και να απαντήσει με τη σημερινή εισήγηση την οποία έλαβε.

Είναι μια ευκαιρία όμως να δώσουμε ένα γενικότερο μήνυμα ως Παναθηναϊκός σε όσους απ’ όπου κι αν προέρχονται και απ’ όπου κι αν δραστηριοποιούνται και πέρα από την αδειοδότηση, ότι ο Παναθηναϊκός είναι εδώ, είναι παρόν και αποτελεί πάντα ένα μεγάλο κλαμπ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα