Τα είπε με Μπιέλσα ο Σαρρής

Τα είπε με Μπιέλσα ο Σαρρής

Gazzetta team
Τα είπε με Μπιέλσα ο Σαρρής

bet365

Τηλεφωνική επαφή με τον Μαρσέλο Μπιέλσα είχε την περασμένη Κυριακή ο Γιώργος Σαρρής για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Αργεντινό τεχνικό. Οι δύο πλευρές τα είπαν σε καλό κλίμα και μάλιστα, ανανέωσαν το ραντεβού τους. Η κουβέντα όπως είναι λογικό πήγε στην προοπτική να αναλάβει ο Μπιέλσα τον πάγκο της Εθνικής Ομάδας και συμφωνήθηκε να τα πουν από κοντά για το οικονομικό είτε σε ουδέτερη έδρα, είτε στην Αθήνα.

Ο Μπιέλσα πάντως, επέστρεψε στην Αργεντινή μετά την επτάημερη παραμονή του στη Γαλλία όπου διαπραγματευόταν με τους ανθρώπους της Μαρσέιγ. Η γαλλική ομάδα θα περιμένει την απάντησή του ως το τέλος της εβδομάδας και ενώ ο Αργεντινός έχει δεχθεί κρούση από τις Σάλκε, Νιούελς Ολντ Μπόις και Παραγουάη.

Η συνάντηση με τον Σαρρή είναι πολύ πιθανό να γίνει μέχρι την Μ. Παρασκευή ειδάλλως θα πάει για μετά το Πάσχα. Σε περίπτωση που οι απαιτήσεις του Αργεντινού είναι λογικές, τότε δεν αποκλείεται να είναι ο εκλεκτός για την θέση του Φερνάντο Σάντος.

Φαβορί πάντως, για τον πάγκο της Ελλάδας παραμένει ο Μάρκο Ταρντέλι, με τον οποίο υπάρχει καταρχήν συμφωνία στους οικονομικούς όρους του συμβολαίου.

Την ίδια ώρα υπάρχει και το όνομα του Άρμιν Φε, ο οποίος θα ολοκληρώσει τη θητεία του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης τον Ιούνιο. Το κασέ του 53χρονου Γερμανού προπονητή κυμαίνεται περίπου στις 600.000 ευρώ το χρόνο.

 

Τελευταία Νέα