Τσιώλης: «Άξιζε καλύτερης τύχης ο Απόλλων»

Gazzetta team
Τσιώλης: «Άξιζε καλύτερης τύχης ο Απόλλων»

bet365

Άτυχο χαρακτήρισε τον Απόλλωνα ο Σάκης Τσιώλης τονίζοντας πως στην θέση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θα μπορούσε να ήταν άλλη ομάδα.

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε:

«Θα μπορούσε στην θέση του Απόλλωνα που έκανε μια μεγάλη προσπάθεια ή της Ξάνθης, να είναι οι υπόλοιπες 2-3 ομάδες που ήταν ελάχιστα πιο ψηλά. Με βάση την απόδοση που είχε ο Απόλλωνας στο δεύτερο γύρο, θα του άξιζε καλύτερη τύχη, αλλά νομίζω πως στον πρώτο γύρο δεν τα πήγε καλά και αυτό του κόστισε τον υποβιβασμό. Είναι δίκαιο ας το πούμε κάπως που έπεσε αν και οι 5-6 ομάδες που ήταν κοντά θα μπορούσαν να ήταν στην ίδια μοίρα».

Για τα πλέι οφ: «Οι δύο βαθμοί στα πλέι οφ δεν είναι μεγάλη απόσταση. Μπορούν να καλυφτούν οι βαθμοί και πιστεύω πως οι 4 ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες. Ένα μικρό προβάδισμα έχει ο ΠΑΟΚ, αν και ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός φέτος και μέσα στη Λεωφόρο μπορεί να κάμψει την αντίσταση κάθε αντιπάλου. Στα πλέι οφ θα παίξει ρόλο η έδρα. Η ομάδα που θα εκμεταλλευτεί το σπίτι της, τότε θα είναι το φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι άδικο που τα πλέι οφ θα αργήσουν να ξεκινήσουν. Θα μπορούσε να γίνει πιο άμεσα η εκκίνηση, ενδεχομένως και πιο νωρίς απ’ τον τελικό του Κυπέλλου. Στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός ήταν μια ομάδα με πολύ ποιότητα και έπαιρνε τα αποτελέσματα που ήθελε. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, με τους Ατρόμητο και Αστέρα να δείχνουν σταθερότητα. Ο ΟΦΗ στο δεύτερο γύρο ήταν εξαιρετικός, γι’ αυτό και βρίσκεται κοντά στην πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ κι ο Εργοτέλης είχε καλές στιγμές. Αξίζουν συγχαρητήρια και στην Καλλονή γι’ αυτό που κατάφερε παίζοντας ουσιαστικά μόνιμα εκτός έδρας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα