Σύσκεψη στον ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού

Σύσκεψη στον ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού

Απόστολος Παγώνης
Σύσκεψη στον ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού

bet365

Η αγωνία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ κορυφώνεται ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό και στα γραφεία της ΠΑΕ πραγματοποιήθηκε άλλη μια σύσκεψη προκειμένου να αξιολογηθούν τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Σε εγρήγορση βρίσκονται στον ΠΑΟΚ ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον Ολυμπιακό προκειμένου να κυλίσουν όλα ομαλά στον δεύτερο ημιτελικό της Τούμπας. Έτσι λοιπόν έγινε άλλη μια συνάντηση σήμερα προκειμένου να αξιολογήσουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Από την ΠΑΕ υπάρχει η ενημέρωση πως οι οργανωμένοι θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν το σωματείο εντός, αλλά και εκτός γηπέδου. Αποφασίσθηκε επίσης παράγοντες της ομάδας να βρίσκονται έξω από το γήπεδο κα να συνδράμουν και οι ίδιοι όπου κι αν χρειαστεί.

Δεν θα ανέβει ο Μαρινάκης Τούμπα

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού στην πρόσκληση του Ιβάν Σαββίδη να βρεθεί στην Τούμπα ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως τα μέτρα τάξης θα είναι πιο χαλαρά. ‘Oπως γράψαμε στο gazzetta.gr η Αστυνομία θα κινητοποιηθεί από πολύ νωρίς με πολλές διμοιρίες των ΜΑΤ έξω από την Τούμπα τόσο πριν, όσο και μετά το τέλος του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα