«Ιδιαίτερο το πρώτο μου πρωτάθλημα»!

Δημήτρης Τομαράς
«Ιδιαίτερο το πρώτο μου πρωτάθλημα»!

bet365

Ο Ντελβίν Ντινγκά περιέγραψε στο Gazzetta.gr τα συναισθήματά του για το πρώτο του πρωτάθλημα ενώ εμφανίστηκε σίγουρος για την ρεβάνς της Τούμπας.

Ο διεθνής χαφ του Ολυμπιακού αμέσως μετά το τέλος του ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν έκρυβε την μεγάλη του χαρά, όπως άλλωστε και οι συμπαίκτες του. Για εκείνον όμως ήταν κάτι το διαφορετικό. Κάτι το πρωτόγνωρο διότι με τους Πειραιώτες πήρε το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του. Μία στιγμή που ο ίδιος θα την θυμάται για πολύ καιρό καθώς και όλα όσα πέρασε στην ερυθρόλευκη γιορτή της Κυριακής στο γήπεδο Καραϊσκάκη. «Ναι είναι το πρώτο πρωτάθλημα που κατακτώ. Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και σπουδαίο για μένα», επισήμανε στο Gazzetta.gr ο Ντελβίν Ντινγκά. «Νιώθω και είμαι πολύ χαρούμενος.

Βιώσα πολύ ωραίες στιγμές με την φιέστα της ομάδας και τον τίτλο», συνέχισε ο Ντινγκά που απέφυγε να τοποθετηθεί για το μέλλον του, ωστόσο έδειξε αλλά και δήλωσε σαφέστατα ικανοποιημένος στην ομάδα του Ολυμπιακού, στέλνοντας με τον τρόπο του... μήνυμα παραμονής. Όσο για τον επαναληπτικό της Τούμπας; «Θέλουμε αναμφίβολα τη νίκη και την πρόκριση. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε, ξεπερνώντας το εμπόδιο του ΠΑΟΚ. Πάμε εκεί για να περάσουμε. Είναι κάτι που θέλουμε πολύ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα