Το πανόραμα του φινάλε! (vids)

Gazzetta team
Το πανόραμα του φινάλε! (vids)

bet365

Δείτε στο gazzetta.gr όλα τα ματς, τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα των 9 ματς της 34ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ!

Στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της φετινής Σούπερ Λίγκας (34η αγωνιστική) είχαμε σύνολο 19 γκολ στα 7 από τα 9 παιχνίδια που διεξήχθησαν σήμερα, με τον Απόλλωνα να υποβιβάζεται απευθείας, τη Ξάνθη να δίνει μπαράζ και τη Βέροια να παραμένει στην κατηγορία. Δείτε με ένα κλικ το τι έγινε σε κάθε αναμέτρηση και παρακολουθείστε σε βίντεο όλα τα τέρματα της σημερινής ημέρας.

Τα αποτελέσματα

Σκόντα Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-1

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Βέροια-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Εργοτέλης-Καλλονή 3-0

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 3-2

Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 1-0

Παναιτωλικός-ΟΦΗ 1-0

Πανθρακικός-Ατρόμητος 1-3

Πανιώνιος-Πλατανιάς 0-0

Δείτε εδώ όλα τα γκολ της 34ης αγωνιστικής

Μοιρασιά για ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό

Όσον αφορά τη βαθμολογία των πλέι οφ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Παναθηναϊκός θα ξεκινήσουν τη διαδικασία έχοντας από 2 βαθμούς, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης θα ξεκινήσει από το μηδέν και θα έχει το πιο δύσκολο έργο. Μάλιστα, αύριο (14/4 15:00) θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα