Παναθηναϊκός κατά Σπάθα!

Παναθηναϊκός κατά Σπάθα!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός κατά Σπάθα!

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξαπολύει επίθεση στον Ηλία Σπάθα, τον χαρακτηρίζει «εργαλείο» και τονίζει πως υπήρχε σχέδιο αποδεκατισμού του ενόψει ΟΦΗ!

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ως εξής:

«Όλη η Ελλάδα είδε σήμερα και κατάλαβε δύο πράγματα: Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να χάσει με κάθε τρόπο στην Ξάνθη, αλλά και να αποδεκατιστεί ενόψει του ημιτελικού της Τετάρτης. Για την “δουλειά” αυτή, δεν θα μπορούσε να οριστεί καλύτερο “εργαλείο” απ’ τον Ηλία Σπάθα. Ο οποίος ως συνήθως έφερε εις πέρας την “αποστολή” του. O Παναθηναϊκός, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι, προσπάθησε να παίξει για την αξιοπρέπειά του. Δυστυχώς για εμάς και… ευτυχώς για την Ξάνθη, ο διαιτητής απ’ τον Πειραιά δεν μας επέτρεψε να το κάνουμε. Μάλλον το να είσαι αξιοπρεπής και να σέβεσαι την ιστορία σου, δεν είναι αποδεκτό στον χώρο αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα