Αρης - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Απόστολος Παγώνης
Αρης - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

bet365

Ο Άρης είπε και τυπικά αντίο στην Σούπερ Λίγκα (0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα) αλλά πλέον το ζητούμενο για όλους είναι ποια είναι η επόμενη ημέρα στον σύλλογο...

Στο τελευταίο του παιχνίδι στην Super League ο Άρης παρατάχθηκε σε σχηματισμό 4-3-3 με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Βλάχος αριστερά ο Βανγκέλι ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μπουγαΐδης και Γιαννίτσης. Στο κέντρο οι Γκόλιας, Τριανταφυλλάκος και Τάτος, ενώ στην επίθεση οι Καμινιώτης, Μπακασέτας και στην κορυφή της επίθεσης ο Μανιάς. Ο Γιάννης Πετράκης ξεκίνησε το παιχνίδι σε σχηματισμό 4-3-3 με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Λίλα, αριστερά ο Στούρνα, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Αυγενικού και Μιχαήλ. Στην μεσαία γραμμή οι Βίλα Μπέριος και Τσουκαλάς. Ενώ στην επίθεση στην κορυφή ο Ίλιτς και στις πτέρυγες ήταν οι Κρητικός και Τσάβες.

Με καλύτερο παίκτη τον Κρίστι Βανγκέλι στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης είχε την κυκλοφορία της μπάλας όμως δυσκολεύονταν υπερβολικά στο να φτιάξει παιχνίδι λόγω της διπλής ζώνης άμυνας του ΠΑΣ. Οι σέντρες του Αλβανού αμυντικού για το κεφάλι του Μανιά, δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα καθώς ήταν μπλοκαρισμένος. Όταν προσπάθησαν οι Κίτρινοι από τον άξονα να κάνουν παιχνίδι είχαν δύο καλές στιγμές με τον Τάτο στο 15' και στο 32'. Ο έμπειρος μέσος από πλάγια αριστερά έκανε το σουτ όμως δεν βρήκε στόχο. Ο Μανίας προσπάθησε να πάρει το ριμπάουντ όμως ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ με τα πόδια έδιωξε, ενώ στο 32’ το δεύτερο σουτ του Τάτου μπλόκαρε στην γωνία του ο Βελλίδης.

Ο ΠΑΣ έδωσε χώρο στην αρχή και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να παραβιάσει την εστία του Διούδη. Μάλιστα από λάθος του Αμπάρκιολη η ομάδα τον Ιωαννίνων στο 11’ θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με ον Ίλιτς παρότι ο δεύτερος επόπτης είχε σηκώσει την σημαία υποδεικνύοντας τον Σέρβο σε θέση οφσάιντ. Μετά το 20λεπτό οι φιλοξενούμενοι επισκέπτονταν πιο συχνά τα καρέ του Διούδη εκμεταλλευόμενοι τα λάθη. Οπως αυτό στο 23’ όταν ο Γκόλιας γύρισε τη μπάλα, ο Τσάβες την έκλεψε αλλά κόπηκε πριν βρεθεί σε θέση βολής από τον Βανγκέλι. Η τελευταία ευκαιρία των παικτών του Πετράκη στο πρώτο μέρος χάθηκε στο 26’. Ο Λίλα από τα δεξιά άλλαξε πολύ ωραία το παιχνίδι βγάζοντας τον Βίλα, όμως το σουτ βρήκε στο σώμα του Βλάχου.

Και στο δεύτερο μέρος την ίδια εικόνα είχαν οι δύο ομάδες. Ο Άρης την κατοχή, με τον Βανγκέλι και τον Τάτο να προσπαθούν να φτιάξουν παιχνίδι όμως η μπάλα πολύ δύσκολα έφτανε στην περιοχή του Βέλλιδη με τον Μανιά να είναι τις περισσότερες φορές μόνος του. Ο ΠΑΣ ήταν πιο ζωηρός με τους Κρητικό, Ίλιτς και Τσάβες να έχουν πιο εύκολο έργο στη μεταφορά της μπάλας στην εστία του Διούδη. Όμως οι επιλογές του Τσάβες, που ήταν κυρίως μακρινά σουτ, δεν απείλησαν τον Άρη. Την πρώτη του καλή στιγμή δημιούργησαν οι Θεσσαλονικείς στο 67’ με τον Μανιά να πιάνει ένα συρτό σουτ με τον Διούδη να μπλοκάρει.

Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Μπακασέτα να δοκιμάσει το πόδι του, όμως χωρίς να αιδνιδιάσει τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ. Στο 90’ ο Μπακασέτας με σουτ προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Βελλίδη με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να πέφτει στην γωνία του διώχνοντας σε κόρνερ. Οι Κίτρινοι προσπαθούσαν να πετύχουν γκολ κυρίως με σουτ όμως δεν έφτανε αυτό για να παραβιάσουν την εστία του Βελλίδη. Στο τέλος οι φίλαθλοι χειροκρότησαν τους παίκτες του Άρη.

MAN OF THE MATCH: Ο κόσμος του Άρη βρέθηκε στο γήπεδο φωνάζοντας συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα «Άρη θυμήσου μια ζωή μαζί σου». Ενώ όλοι τραγουδούσαν τον ύμνο της ομάδας τους.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Οι διοικήσεις που πέρασαν από τον Άρη τα τελευταία χρόνια κατάφεραν με τις επιλογές τους να καταστρέψουν το σωματείο και να ρίξουν την ομάδα κατηγορία.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Βανγκέλι ο Τάτος, ο Βελλίδης Ίλιτς, ο Τσάβες ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν στο αποψινό παιχνίδι.

Η ΓΚΑΦΑ: Δεν υπάρχει κάτι έγινε στο σημερινό παιχνίδι τόσο ενός του αγωνιστικού χώρου, όσο και στις κερκίδες.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Αμπάρκιολης εκτός από το λάθος που έκανε στο 11λεπτό αφήνοντας την φάση να εξελιχθεί με τον Τσάβες να παίρνει την μπάλα από θέση οφ σαιτ δεν είχε κάποιο άλλο λάθος.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Συγκινησιακά φορτισμένο ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Άρη στην Σούπερ Λίγκ. Οι Κίτρινοι δεν μπόρεσαν να κερδίσουν δίνοντας έστω μια πολύ μικρή χαρά στον κόσμο που βρέθηκε στο Βικελίδης. Αυτό που προέχει για τους «κίτρινους» είναι η επόμενη ημέρα με νέους παράγοντες άφθαρτους που θα βοηθήσουν την ομάδα επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία. Πλέον σον Άρη δεν χωράει ο εμφύλιο πόλεμος ούτε τα συντροφικά πισώπλατα μαχαιρώματα.

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιανίτσης, Τριανταφυλλάκος(75’ Σουνάς), Τάτος, Γκόλιας, Μπακασέτας, Καμινιώτης(63’ Καραγιάννης), Βανγκέλι, Μανιάς, Βλάχος, Μπουγαϊδης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αυγενικού(56’ Τζημόπουλος), Λίλα, Κρητικός, Ιλιτς(72’ Νάκος), Τσουκαλάς, Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Τσάβες(77’ Χαρίσης), Βίλα

Δείτε εδώ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα