Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 3-2

Φώτης Καρακούσης
Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 3-2

bet365

Ο ΠΑΟΚ άργησε πολύ να μπει στο ματς με τον Λεβαδειακό, βρέθηκε να χάνει 3-0 και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-2, έχοντας το μυαλό του στον Ολυμπιακό!

Από την μία ο Λεβαδειακός που μέσα στο σπίτι του είχε 12 νίκες και μόλις δύο ήττες κατέβηκε βαθμολογικά αδιάφορος, από την άλλη ναι μεν ο ΠΑΟΚ ήθελε τους βαθμούς ενόψει πλέι οφ, ωστόσο δεν γίνεται να μην σκεφτόταν τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και τη ρεβάνς του 2-1 στο Καραϊσκάκης. Ε όπως φάνηκε τελικά στην Λιβαδειά, το... κάστρο της ομάδας του Σάββα Παντελίδη έμεινε απόρθητο, ενώ ο «δικέφαλος» έχοντας το μυαλό στη Τούμπα δεν πάλεψε σχεδόν καθόλου, με συνέπεια οι Βοιωτοί να κερδίσουν με 3-2.

Μια νίκη που ήταν η 13η εντός έδρας, ένα πραγματικά τεράστιο επίτευγμα για τους «πράσινους» της Λιβαδειάς. Από την άλλη η ήττα αυτή μόνο ανώδυνη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για τον ΠΑΟΚ, καθώς οι Θεσσαλονικείς δεν εκμεταλλεύτηκαν τη νίκη της Βέροιας επί του Αστέρα Τρίπολης και δεν πήραν έναν επιπλέον βαθμό στα πλέι οφ.

Πολλές αλλαγές κοιτώντας Ολυμπιακό

Μπορεί όπως αναφέραμε ο ΠΑΟΚ να έχασε έναν σημαντικό βαθμό για τα πλέι οφ, ωστόσο η αλήθεια είναι πως φάνηκε ξεκάθαρα ότι είχε το μυαλό του στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και φάνηκε από την ομάδα που κατέβασε ο Γιώργος Γεωργιάδης ο οποίος άφησε πολλούς παίκτες εκτός, δίνοντας την ευκαιρία σε νέα παιδιά, που με την σειρά τους δεν θα λέγαμε πως την έπιασαν και από τα μαλλιά. Τουλάχιστον το 3-0 μειώθηκε σε 3-2 και δεν θα είναι μια ντροπιαστική σε εύρος ήττα για τον «δικέφαλο».

Με ποσοστά βολών στο μπάσκετ

Και εντάξει καλά αυτά για το... κάστρο του Λεβαδειακού και την μεγάλη νίκη της ομάδας του Σάββα Παντελίδη επί του ΠΑΟΚ, ωστόσο αξίζει να σταθούμε και στην ρέντα που είχαν σήμερα οι γηπεδούχοι. Ρέντα και τρομερή ευστοχία, καθώς κατάφεραν ως στο 29' να προηγούνται με 3-0, έχοντας κάνει τρεις τελικές προσπάθειες, ένα τρία στα τρία που δεν βλέπουμε ούτε σε βολές στο μπάσκετ.

Ο... χορός των γκολ άνοιξε στο 14' με τον Κονέ να εκτελεί δυνατά το φάουλ τον Γκσπούρνιγκ να διώχνει άσχημα και τον αμαρκάριστο Βαρέλα να κάνει το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Μιλοσάβλιεφ από κοντά και αφού το σουτ του Νικολακάκης είχε σταματήσει στο δοκάρι δεν δυσκολεύτηκε να κάνει δύο τα γκολ της ομάδας του. Μετά το 2-0 οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά η τραγική άμυνα της ομάδας του Γιώργου Γεωργιάδη έδωσε τεράστιο προβάδισμα στον αντίπαλο. Συγκεκριμένα στο 30' οι Θεσσαλονικείς άφησαν ακάλυπτο τον Κονέ που με κεφαλιά δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στο 3-0.

Πάλεψε, αντέδρασε αλλά δεν έφτανε

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον Γεωργιάδη να βάζει μέσα τους Κουλούρη, Βούκιτς και Πόζολγου. Οι αλλαγές αυτές έκαναν πιο κινητικό τον «δικέφαλο», που μείωσε μόλις στο 47' με δυνατό σουτ του Ολίσε. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να φέρουν την διαφορά στο ένα γκολ με τέρμα του Βούκιτς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Έτσι το τέλος βρήκε τον Λεβαδειακό να πετυχαίνει την 13η του εντός έδρας νίκη και τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει να κοιτάζει το Κύπελλο και τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, χάνοντας όμως τον βαθμό στα πλέι οφ.

MAN OF THE MATCH: Για ακόμα μία φορά ο Κονέ έκανε τρομερή δουλειά για τον Λεβαδειακό. Σκόραρε ένα γκολ και συνολικά ήταν στις περισσότερες φάσεις, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να έρθει αυτή η νίκη για τους Βοιωτούς.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Και με το παραπάνω στο ύψος του στάθηκε ο Βαρέλα, καθώς εκτός του γκολ είχε και μια ασίστ και στο πρώτο ημίχρονο ταλαιπώρησε πολύ την αντίπαλη άμυνα.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ποιον να πεις. Τον Χούσεν που δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου ή όλη την άμυνα που έφαγε τρία γκολ μετά από δικιά της ολιγωρία; Όλοι φταίνε, οπότε όλοι είναι αδύναμοι κρίκοι.

Η ΓΚΑΦΑ: Εντάξει όλοι έκαναν λάθη, αλλά δεν γίνεται ο Γκσπούρνιγκ δυο μέτρα τερματοφύλακας να μην βγαίνει στη σέντρα του Νικολακάκη και να αφήνει στο ύψος της μικρής περιοχής τον Κονέ να σκοράρει με κεφαλιά.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Άνετο απόγευμα για τον Δελφάκη, ο οποίος δεν είχε κάποιο πρόβλημα και ουσιαστικά τελείωσε το ματς χωρίς κάποια διαμαρτυρία και από τις δύο ομάδες.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Μέτρησε από την μία η έδρα στην οποία ο Λεβαδειακός είχε ήδη 12 νίκες και από την άλλη η αδιαφορία του ΠΑΟΚ. Έτσι οι Βοιωτοί κέρδισαν με 3-2 και οι Θεσσαλονικείς κοιτάζουν το ματς με τον Ολυμπιακό για τον ημιτελικό Κυπέλλου.

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Πρζιρόφσκι, Μάγκας, Μουλόπουλος, Νικολακάκης (62' Μάρτινς), Κώτσιος, Χαραλάμπους, Κονέ, Βαρέλα, Βούκσεβιτς (90+ Πέππας), Μιλοσάβλιεφ (89' Σκέμπης), Γουόρντεν.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γκσπούρνινγκ, Σπυρόπουλος, Κίτσιου, Κατσικάς, Κιόσε, Σαββίδης, Νίνης, Μάρτενς (46' Κουλούρης), Γεωργιάδης (66' Βούκιτς), Ολίσε (76' Πόζογλου), Χούσεν.

Δείτε εδώ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα του ματς της Λιβαδειάς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα