«Eίδε Τανάσε ο Ολυμπιακός»

«Eίδε Τανάσε ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Τομαράς
«Eίδε Τανάσε ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Κριστιάν Τανάσε στο ερυθρόλευκο... μικροσκόπιο με τους Ρουμάνους να γνωστοποιούν πως ο Πιέρ Ισά πήγε στην γειτονική μας χώρα για να τον δει.

Ο Κριστιάν ή Κρίστι Τανάσε -για τον οποίο έχετε διαβάσει πρώτοι στο Gazzetta.gr- φαίνεται πως απασχολεί τον Ολυμπιακό και για το καλοκαίρι (σ.σ. είχε ακουστεί και για την περασμένη μεταγραφική περίοδο). Οι Ρουμάνοι σε ρεπορτάζ τους το Σάββατο αποκάλυψαν πως αντιπροσωπεία του πειραϊκού συλλόγου βρέθηκε στο Βουκουρέστι για να τσεκάρει από κοντά τον παίκτη. Επικεφαλής της ήταν ο Πιέρ Ισά.

Ο Ισά είδε τον Τανάσε σε ματς με την Στεουά Βουκουρεστίου κόντρα στην Βασλούι, κρατώντας τις σημειώσεις του ενώ τα ΜΜΕ της χώρας τονίζουν πως έγινε προσπάθεια από μέρους τους να του πάρουν δηλώσεις. Η ομάδα του διεθνούς Ρουμάνου μέσου έχασε στην έδρα της με 1-0 με τον ίδιο να παίζει όλο το ματς και να... κιτρινίζεται στο 29'. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που το όνομά του συνδέεται με τον Ολυμπιακό, που με βάσει όσα προκύπτουν από την Ρουμανία έχει σχηματίσει πολύ καλή εικόνα για εκείνον.

Στην Ρουμανία πάντως θυμίζουν τις δηλώσεις του Λόρενς Ρέγκεκαμπφ. Προ ημερών ο τεχνικός της Στεάουα Βουκουρεστίου όρισε το... πωλητήριο του Τανάσε στα 5 και πλέον εκατ. ευρώ. Στην Στεάουα πάντως εδώ και αρκετό καιρό έχουν διευκρινίσει πως ο Τανάσε παρότι αποτελεί πολύ σημαντικό μέλος της ομάδας παραχωρείται αρκεί να υπάρξει το ανάλογο αντίτιμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα