Χωρίς τρεις ο Ατρόμητος

Χωρίς τρεις ο Ατρόμητος

Χωρίς τρεις ο Ατρόμητος

bet365

Την αποστολή για το παιχνίδι με τον Παθνθρακικό ανακοίνωσε ο τεχνικός του Ατρομήτου.

Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί κόντρα στον Πανθρακικό ο Ατρόμητος, ο οποίος σήμερα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ταξιδεύει για την Κομοτηνή. Γιαννούλης, Ταυλαρίδης και Ναπολεόνι έμειναν εκτός αποστολής, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιες εκπλήξεις στην αρχική σύνθεση, με τον Παράσχο να σκέφτεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα.

Η αποστολή: Τσέναμο, Σηφάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γκαρσία, Μπάλλας, Δημούτσος, Φωτάκης, Φάμπιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος, Καραμάνος, Γεωργίου.

Ο προπονητής ττου Ατρομήτου, Γιώργος Παράσχος, δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση: «Είναι ένα παιχνίδι που μας ενδιαφέρει πολύ. Ο Πανθρακικός θα παίξει χωρίς άγχος, είναι μια πολύ καλή ομάδα κι εμείς αν θέλουμε να προσθέσουμε ένα ακόμη βαθμό στη βαθμολογία των playoffs θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Μετά θα έχουμε όλο το χρόνο να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε ένα μικρό ρόστερ και είναι απαραίτητο να γεμίσουμε πάλι τις μπαταρίες μας πριν από τη μεγάλη πρόκληση των play offs».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα