Στα άκρα με Κουρτουά ο Μουρίνιο

Στα άκρα με Κουρτουά ο Μουρίνιο

bet365

Μπορεί η UEFA να ακύρωσε την ρήτρα του Κουρτουά, όμως ο Μουρίνιο φτάνει το θέμα στα άκρα!

Σαν... στυγνό εκβιαστή παρουσιάζουν τα Ισπανικά Μέσα τον Μουρίνιο! Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός των «μπλε» απειλεί τον Κουρτουά - που παίζει δανεικός από την Τσέλσι στην Ατλέτικο - πως αν αγωνιστεί στους αγώνες των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θα τον βάλει στον... πάγο για τα επόμενα δύο χρόνια!

Το θέμα ξεκίνησε από μία ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του δανεισμού του Βέλγο τερματοφύλακα, σύμφωνα με το οποίο θα έπρεπε η Ατλέτικο να καταβάλει το ποσό τον 6 εκ. ευρώ για να παίξει στα δύο παιχνίδια ο Κουρτουά. Η UEFA με απόφασή της χτες, ακύρωσε αυτή την ρήτρα, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός έχει άλλη άποψη και μοιάζει έτοιμος να φτάσει στα άκρα.

Έτσι, φέρεται να έχει ενημερώσει τον παίκτη πως, σε περίπτωση που παίξει τελικά, θα ζητήσει την επιστροφή του στην Αγγλία το καλοκαίρι και θα τον αφήσει στον πάγο για τιμωρία τα επόμενα δύο χρόνια, μέχρι δηλαδή να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του. Τα σενάρια αυτά ακούγονται πολύ ακραία και είναι πολύ πιθανό να μην έχουν καμία βάση, αν και με τον πάντα ιδιόρρυθμο Μουρίνιο, ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα